„Zice să fac un băiețel, dacă Dumnezeu mi-L dă, eu îl fac cu tot dragul.” Ce a mărturisit Dana Roba despre sarcină, după ce a intrat într-o nouă relație

„Zice să fac un băiețel, dacă Dumnezeu mi-L dă, eu îl fac cu tot dragul.”  Ce a mărturisit Dana Roba despre sarcină, după ce a intrat într-o nouă relație
„Zice să fac un băiețel, dacă Dumnezeu mi-L dă, eu îl fac cu tot dragul.” Ce a mărturisit Dana Roba despre sarcină, după ce a intrat într-o nouă relație

Dana Roba este din ce în ce mai fericită, iar acest lucru este vizibil cu ochiul liber. Ea a vorbit despre starea ei, dar și despre sarcină, dezvăluind acest detaliu după ce a recunoscut public relația în care este implicată.

Pe de altă parte, Dana Roba a trecut prin momente extrem de dificile în trecut. În data de 5 iunie, ea a suferit o agresiune brutală din partea fostului ei soț, Daniel Balaciu. Ca urmare a acestui incident, a fost nevoită să se supună unei intervenții chirurgicale, care a durat peste 9 ore.

Citește și: Ce a observat Dana Roba la felul în care arată, la aproape două luni de când a trăit cea mai grea noapte din viața ei. Vedeta este în culmea fericirii

Ce a mărturisit Dana Roba despre sarcină, după ce a intrat într-o nouă relație

La acea vreme, șansele ei de supraviețuire păreau foarte mici, însă miraculos, a reușit să se recupereze și să își revină.

Deși procesul de recuperare necesită timp și efort, Dana Roba face progrese semnificative în direcția vindecării. Zâmbetul nu i-a părăsit chipul și pare că își asumă această perioadă cu încredere, în ciuda traumei prin care a trecut.

O altă sursă de bucurie pentru ea este faptul că poate rămâne alături de fiicele ei. Mai recent, a început o nouă relație cu un alt bărbat, numit Beni, ceea ce adaugă o notă de optimism și noutate în viața ei.

Datorită sincerității sale naturale, vedeta a ales să împărtășească chiar și câteva dintre planurile sale alături de noul ei partener, cu o atenție deosebită asupra planurilor pentru un posibil al treilea copil.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Recent, Dana Roba a făcut pasul de a-și asuma oficial relația cu partenerul ei de viață, Beni, iar fără ezitare a dorit să împărtășească aceste planuri cu cei care o iubesc și o susțin.

În mod deschis, tânăra a dezvăluit că, în cazul în care totul va merge bine în relația sa cu Beni, este deschisă ideii ca el să devină tatăl copilului ei.

Deși șansele de a rămâne din nou însărcinată sunt destul de reduse, Dana Roba a subliniat că, în cazul în care destinul ar decide că poate aduce pe lume un nou copil, ar fi cu bucurie și entuziasm să primească acest dar și să-l integreze în cadrul familiei sale.

„Dacă totul merge bine în relația cu Beni, fac și un copil, dacă vrea Dumnezeu, cu tot dragul.

Prietena mea zice să fac un băiețel, dacă Dumnezeu mi-L dă, eu îl fac cu tot dragul. La mine sunt însă mici șanse să mai rămân însărcinată. Eu am avut trompele legate, apoi le-am dezlegat. Și cu Daniel nu am rămas niciodată după. A fost un semn, îți dai seama ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi rămas cu trei copii, din care unul mic”, a precizat Dana Roba, pentru Fanatik.ro.

Cum s-au cunoscut Dana Roba și Beni

Dana Roba strălucește de fericire în prezența noului său partener de viață, Beni. El a dovedit că merită să fie alături de ea, mai ales datorită gesturilor sale din timpul spitalizării brunetei.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dana a vorbit despre momentul în care l-a cunoscut pe Beni. Se pare că cunoașterea lor datează de foarte mult timp și a oferit detalii despre această legătură.

„Îl știam de dinainte, normal. Nu eram apropiați. El a fost însurat până acum doi ani. Acum doi ani a divorțat, e și singur de doi ani. Dar noi nu ne-am văzut de 14 ani încoace, niciodată. Noi, prima dată ne-am văzut, după 14 ani, la spital. Daniel cu siguranță știe (de relație, n. red.) pentru că îi spune fratele lui totul. Dar nu mă interesează ce știe Daniel, mă interesează ce știe Dumnezeu. Eu nu am vrut să ajungem aici și, cu siguranță, nu ar fi existat chestia asta dacă el nu m-ar fi bătut așa. Noi, dacă am fi divorțat pe cale amiabilă, și el rămânea în casă aveam toate șansele să ne împăcăm. Dar bătaia pe care mi-a dat-o m-a convins că el merită să stea la pușcărie și eu merit să  îmi refac viața”,  a mai spus Dana Roba, pentru aceeași sursă.

Citește și: „Tata mă agresa fizic pentru că eram rebelă, și pe băieți i-a agresat, dar pe mine cel mai tare.” Dana Roba a vorbit despre abuzurile la care a fost supusă în copilărie

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Dana Roba s-a întors la un obicei drag sufletului ei. Ce a putut să facă, la două luni de la tragicul eveniment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies