„Zicea cineva să-mi pun și parfumuri la vânzare. Mi-a venit să râd!” Ce sacrificii a făcut Oana Lis pentru fostul edil al Capitalei?

„Zicea cineva să-mi pun și parfumuri la vânzare. Mi-a venit să râd!” Ce sacrificii a făcut Oana Lis pentru fostul edil al Capitalei?
„Zicea cineva să-mi pun și parfumuri la vânzare. Mi-a venit să râd!” Ce sacrificii a făcut Oana Lis pentru fostul edil al Capitalei?

Oana Lis a făcut sacrificii mari pentru a strânge banii necesari pentru tratamentele medicale ale lui Viorel, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni.

După ce și-a pus diverse obiecte din casă la vânzare pentru a-i plăti investigațiile medicale soțului său, Oana Lis a dezvăluit unul dintre sacrificiile pe care le-a făcut în timpul acestui proces. Ea a renunțat la îndeplinirea dorințelor materiale pentru a se concentra pe sănătatea partenerului său.

Citește și: „Trebuie să fac un Rmn și un Eeg repede și niște tratamente lui Viorel” Oana Lis a ajuns la culmea disperării! Soția lui Viorel Lis vinde urgent obiectele de valoare din casă

Ce sacrificii a făcut Oana Lis pentru fostul edil al Capitalei[Sursa foto: wowbiz]

Ce sacrificii a făcut vedeta de-a lungul căsniciei

Soția lui Viorel Lis a decis să vândă diverse obiecte din casa lor pe platforme online pentru a aduna banii necesari pentru investigațiile și tratamentele medicale de care are nevoie fostul edil. Această decizie a fost luată din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă Viorel.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală.” Oana Lis, mărturisiri dureroase despre starea de sănătate a soțului său! Ce decizie importantă a luat soția lui Viorel Lis

Ce sacrificii a făcut Oana Lis pentru fostul edil al Capitalei[Sursa foto: Facebook]

În urma postărilor sale pe Facebook, Oana Lis a primit mesaje de la internauți care își doreau să cumpere parfumuri de la ea. Cu toate acestea, Oana a dezvăluit că a renunțat să-și mai cumpere parfumuri de mulți ani, preferând să folosească banii pentru tratamentele medicale ale soțului său, Viorel.
Pentru a-și aminti de mirosurile pe care le purta înainte, Oana merge în magazine și testează produsele așezate la raft.

„Zicea cineva să pun și parfumuri la vânzare. Mi-a venit să râd! De nervi nervoși. Știți de cât timp nu mi-am mai cumpărat eu pentru mine un parfum!? De 3 ani. Doar apă și săpun. Și bineînțeles feromonii mei personali unici!!!... Și mă mai dau în mall cand mi-e dor să miros parfumul meu preferat(...).

Dar au fost multe dați în anii ăștia când am dat și 1.000 lei pentru o programare la un medic bun pentru Vio. Și am făcut-o cu tot dragul”, a scris Oana Lis, pe rețelele de socializare.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală.” Oana Lis, mărturisiri dureroase despre starea de sănătate a soțului său! Ce decizie importantă a luat soția lui Viorel Lis

Ți se rupe sufletul! Emily Burghelea, imagini SFÂȘIETOARE de pe patul de spital. A fost rasă în cap și urmează să fie operată. ”Am lacrimi în ochi și aștept”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies