Zodia care începe luna septembrie în lacrimi. Acest nativ va avea o lună plină de eșecuri

Ce nativi încep luna septembrie în lacrimi
Ce nativi încep luna septembrie în lacrimi

Această zodie va avea parte numai de ghinion încă de la începutul lunii septembrie. Ea va primi o veste, care îi va schimba radical viața, iar din acel moment, totul o va lua într-un sens greșit pentru ea. Va avea nevoie de mult sprijin pentru a face față situației grele cu care se va confrunta.

Nativii din zodia Leu sunt persoane puternice, care au reușit de fiecare dată să facă față situațiilor grele cu brio. De această dată au nevoie de foarte multă putere, iar cel mai important lucru de care trebuie să țină cont este faptul că nu trebuie să se demoralizeze. 

Citeste si: Horoscop Berbec August 2022. Nativii Berbec vor trăi o lună cu adevărat fierbinte

Leu

Nativii zodiei Leu vor avea o lună de coșmar, deoarece o veste proastă la care nu se așteptau le va schimba viața radical. Ei au avut o vară plină de succes, iar lucrurile bune nu au încetat să apară. Ei bine, din toamnă viața lor va lua o întorsătură.

Acești nativi vor avea nevoie de persoane apropiate lângă ei, deoarece vor trece prin momente grele și vor simți nevoia să se deschidă în fața oamenilor.

De obicei, ei sunt caractere puternice și de fiecare data când întâmpina o problemă reușesc să o rezolve singuri, însă de data asta lucrurile stau diferit.

După ce vor primi vestea proastă, nativii din zodia Leu nu vor mai vrea să fie singuri și vor face tot posibilul să se pună din nou pe picioare. Au avut o vară de excepție, iar ceea ce vor afla în toamnă îi vor da peste cap.

Poate fi vorba despre o concediere la locul de muncă sau despre terminarea unei relații foarte lungi, în care au pus foarte mult suflet.

În momentul actual relația cu partenerul nu este cea mai bună, însă nativii zodiei Leu au fost atât de ocupați și nu și-au dat seama de gravitatea situației. Lucrurile între ei s-au stricat de ceva vreme, iar persoana cu care ați format un cuplu se gândește serios să meargă pe propriul drum, deoarece nu se mai simte la fel ca la început și consider că nu mai evoluează.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce nativi încep luna septembrie în lacrimi
Ce nativi încep luna septembrie în lacrimi[Sursa foto: PixaBay]

Nativii zodiei Leu ar putea fi concediați

După ce în urmă cu puțin timp au reușit să aibă parte de job-ul pe care l-au visat toată viața, se pare că acești nativi nu mai fac față situației foarte bine, iar șeful se va gândi serios dacă locul lui este sau nu în acea companie.

Luna septembrie o să îi schimbe viața radical unui nativ din această zodie, dar cu multă putere și încredere de sine va reuși să depășească perioada și să ajungă acolo unde trebuie să fie.

Citeste si: Ce zodie se îmbogățește în această toamnă

Citeste si: Barbatii se indragostesc de femeile care au aceasta calitate

 

 

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop Rac August 2022. Nativii zodiie Rac își doresc să înflorească pe plan financiar

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies