Zodia care se desparte de iubit la începutul verii! Sezonul cald o găsește în lacrimi!

Zodia care se desparte de iubit la începutul verii! Sezonul cald o găsește în lacrimi!
Zodia care se desparte de iubit la începutul verii! Sezonul cald o găsește în lacrimi!

A vrut să-și întâlnească sufletul pereche, dar tot ce-a reușit a fost să spună STOP relației la începutul verii. Cine este nativul care se va despărți de partener?

Deși a vrut să trăiască o poveste de dragoste, vara găsește acest nativ departe de iubirea pe care a crezut-o a fi pentru totdeauna. Au vrut să-și găsească sufletul pereche, dar s-au ales cu inima frântă. Racii se vor despărți de iubit la începutul verii. 

Zodia care se desparte de iubit la începutul verii

Zodia Rac va avea un an plin de neprevăzut din punct de vedere amoros.

Vara lui 2021 va fi momentul în care nativii de apă își dau seama că au avut o concepție greșită despre iubire și mai ales despre relația în care s-au implicat cu atâta ardoare.

Citeste si: Ce zodii se îndrăgostesc nebunește până la sfârșitul lunii aprilie? 5 nativi își găsesc perechea

Anul 2020 a însemnat pentru Raci un an plin de extreme în Casa Iubirii, sectorul cel mai mult pus la încercare de marile fenomene astrologice desfășurate pe parcursul celor 12 luni, culminând cu Luna Plină din data

de 30 decembrie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

zodie care se desparte in vara
această zodie va avea parte de ghinion la începutul verii [Sursa foto: PixaBay]

În 2021, Racii, sensibili și romantici vor avea parte de dezamăgire. Multor Raci li se va ridica vălul de pe ochi și vor afla că vor rămâne fără partener la începutul verii. Pentru majoritatea este bine să se despartă până la începutul verii sau să facă o pauză dacă neînțelegerile sunt la tot pasul în relația lor actuală.

Citeste si: Horoscop Martie. Zodiile care își cunosc sufletul pereche!

Racii vor avea o compatibilitate foarte bună cu anumiți nativi, însă asta nu va suprima durerea despărţirii de la începutul sezonului cald.

zodie care se desparte
această zodie va vărsa lacrimi amare la începutul verii[Sursa foto: PixaBay]

Astfel, din cauza tuturor gândurilor care i-au încercat de-a lungul anului trecut, Racii vor avea parte de o vară de singurătate și tristețe, însă totul va reveni la normal dacă vor avea energia să continuie așa cum își doresc.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

5 motive pentru care un Taur te va iubi mai mult decât oricine altcineva!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies