Zodia care sufera cel mai mult anul acesta. Va varsa lacrimi din dragoste

Zodia care sufera cel mai mult anul acesta. Va varsa lacrimi din dragoste
Zodia care sufera cel mai mult anul acesta. Va varsa lacrimi din dragoste

 

 

Una dintre zodii va infrunta multe obstacole pana la finele anului.

 

Nativii Sagetator vor avea de parcurs un an greu, cu obstacole si situatii dificil de rezolvat. Din pacate, astrologii spun ca acestia vor suferi mult.

 

Nu trebuie insa sa se demoralizeze, ci din contra, trebuie sa lupte pentru a razbi si sa vada acest aspect negativ ca pe o lectie pe care trebuie sa si-o insuseasca.

 

Multe probleme vor fi in dragoste, unde se vor izbi de gelozii nefondate, de critici dure, de momente de declin psihic si emotional, insa, daca vor avea tarie de caracter, daca isi vor asculta intuitia si isi vor atrage de partea lor persoane importante, vor reusi sa obtina beneficii pe partea profesionala, posibil chiar o avansare in functie.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Uimitoarea DIETĂ a rusoaicelor. Slăbeşti 30 de kg în doar două luni. Nu dă greş niciodată!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies