Zodiac 22 februarie 2023. Află ce zodie este cu capul în nori

Zodiac 22 februarie 2023. Află ce zodie este cu capul în nori
Zodiac 22 februarie 2023. Află ce zodie este cu capul în nori

Consultă Zodiacul zilei de 22 februarie 2023 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Capricorn trebuie să dea dovadă de curaj.

Zodiacul zilei de 22 februarie 2023 oferă câteva descrieri generale. Ziua de miercuri este puțin mai dificilă pentru că este de abia jumătatea săptămânii, însă unele zodii fac față cu brio la provocările zilei.  

Sfatul zilei de 22 februarie 2023 este să nu te dai niciodată bătut indiferent de cât de greu îți este să mergi mai departe.

Zodiacul oferă previziuni pentru nativii zodiilor: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Zodiac 22 februarie 2023 – Berbec

Citește și: Calendar ortodox 22 februarie 2023. "Sfinţilor mucenici, dăruiesc dezlegare de păcate!"

Zodiac 22 februarie 2023. Află ce zodie este cu capul în nori
Zodiac 22 februarie 2023. Află ce zodie este cu capul în nori[Sursa foto: pexels]

Nativii Berbec au motive de bucurie în această zi, mai ales din punct de vedere sentimental. Dacă ați cunoscut recent o persoană specială, aveți curajul de a o invita la o cină romantică.

S-ar putea să descoperiți că aveți multe lucruri în comun, motiv pentru care ați putea începe o frumoasă poveste de dragoste.

Zodiac 22 februarie 2023- Taur                          

Nativii zodiei Taur vor avea o zi bună. La locul de muncă lucrurile au intrat pe făgașul normal, iar acasă vă va aștepta persoana iubită alături de un episod nou din serialul vostru preferat.

Zodiac 22 februarie 2023- Gemeni

Gemenii vor avea o zi de miercuri agitată și plină de treburi importante de rezolvat. Veți avea foarte multe drumuri de făcut. Vă așteaptă o zi plină așa că ați face bine să vă odihniți corespunzător cu o seară înainte.  

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Zodiac 22 februarie 2023- Rac

Zodiac 22 februarie 2023. Află ce zodie este cu capul în nori
Zodiac 22 februarie 2023. Află ce zodie este cu capul în nori[Sursa foto: pexels]

Pe nativii zodiei Rac îi așteaptă un drum lung pe parcursul zilei de 22 februarie. De data aceasta, însă, nu tu vei fi șoferul. Fie o să conducă altcineva, fie vei folosi alt mijloc de transport, cum ar fi trenul. Vei avea posibilitatea de a admira peisajele și de a te bucura cu adevărat de călătorie.

Zodiacul din 22 februarie 2023 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Zodiac 22 februarie 2023 – Leu

Leii de obicei sunt persoane extrovertite, dar în ultimul timp au tendința de a se închide în ei și a nu comunica despre ceea ce simt. Acesta este un lucru rău, mai ales că vă aflați într-o perioadă în care aveți nevoie de sprijinul și susținerea celor din jur.

 

Zodiac 22 februarie 2023 – Fecioară

Fecioarele au luat în trecut o decizie, iar acum se gândesc dacă au făcut sau nu ceea ce trebuia. Astrele vă sfătuiesc să lăsați trecutul în urmă și să vă bucurați de prezent.

Zodiac   22 februarie 2023 – Balanță

Balanțele sunt sfătuite să aibă mai multă grijă de propria persoană.

Este o perioadă bună pentru schimbări, decizii drastice și planuri de viitor. Fiți atenți, anumite persoane profită de încrederea voastră. 

Zodiac 22 februarie 2023 – Scorpion

Cei aflați sub acest semn zodiacal trebuie să își ia inima în dinți pentru a discuta cu acea persoană față de care au sentimente puternice. Aveți curaj, vorbiți despre ceea ce este în inima voastră, căci doar așa vă puteți elibera sufletul. 

Zodiac 22 februarie 2023- Săgetător

Citește și: Sfatul zilei din 22 februarie 2023. O zodie este cu gândul la călătorii

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Zodiac 22 februarie 2023. Află ce zodie este cu capul în nori
Zodiac 22 februarie 2023. Află ce zodie este cu capul în nori[Sursa foto: pexels]

Nativii zodiei Săgetător resimt astăzi o oboseală inexplicabilă și ar putea provoca unele întârzieri în câmpul muncii. Vestea bună este că această oboseală nu va trece neobservată și puteți obține câteva zile de odihnă de la muncă.

Zodiac 22 februarie 2023 – Capricorn

Nativii zodiei Capricorn pot să câștige o sumă frumoasă de bani pe parcursul zilei de 22 februarie și asta doar dacă vor avea curajul de a risca. Aveți încredere în instinctele voastre și cu siguranță veți câștiga.

Zodiac 22 februarie 2023 – Vărsător

Vărsătorii sunt puțini visători pe parcursul zilei de 22 februarie. Gândul cu siguranță vă este oriunde altundeva, dar mai puțin la locul de muncă.

Zodiac 22 februarie 2023 – Pești

Peștii trebuie să fie foarte atenți la orice dorință pe care și-o manifestă public, pentru că anumite persoane abia așteaptă să îi atace, prin orice mijloace. Având în vedere faptul că sunteți foarte priceput într-un anumit domeniu și nu sunt mulți cei ca voi, acest lucru atrage și invidia unor persoane.

 

Te  invităm și mâine, pe kfetele.ro, să consulți zodiacul și să vezi ce surprize ți-au pregătit astrele.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Calendar ortodox 22 februarie 2023. "Sfinţilor mucenici, dăruiesc dezlegare de păcate!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies