Zodiac 29 decembrie 2022. Află ce zodie pleacă într-o călătorie de afaceri

horoscop 29 decembrie 2022
Horoscop 29 decembrie 2022

Consultă zodiacul 29 decembrie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Taur primesc un alt cadou.

Atunci când vine vorba despre anumite zodii, se pare că acestea sunt plecate în diverse călătorii, fie în scop personal, fie în scop profesional. În plus, se pare că alte zodii sunt mai determinate ca niciodată să obțină ceea ce își doresc, cât mai repede cu putință.

Sfatul universului  pentru această zi de  29 decembrie 2022  este că ar trebui să ne bucurăm de orice ne înconjoară, fie că este vorba despre un cadou sau despre simpla prezență a unei persoane apropiate.

În plus, se pare că deși unele zodii nu se află într-o dispoziție bună, vor reuși să depășească această stare.

Zodiacul   oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

 

Zodiac 29 decembrie 2022 -Zodia Berbec

Nativii Berbec vor avea parte de o surpriză astăzi, din partea unui coleg de la locul de muncă.

Deși nu te așteptai, îți va aduce zâmbetul pe buze.

Zodiac 29 decembrie 2022 -Zodia Taur

Nativii Taur primesc un cadou întârziat de la o persoană din familie. Deși te-a luat prin surprindere, se pare că era un cadou mult dorit de tine.

Zodiac 29 decembrie 2022 -Zodia Gemeni

Nativii Gemeni pleacă într-o călătorie de afaceri, alături de mai mulți colaboratori.

Se pare că vei intra în posesia unei informații prețioase.

Zodiac 29 decembrie 2022 -Zodia Rac

Nativii Rac se trezesc într-o dispoziție nu tocmai bună. Deși ai început așa ziua, se pare că pe parcurs vei avea câteva întâlniri care îți vor schimba total starea.

horoscop 2022
Horoscop 29 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Sfatul zilei din 29 decembrie 2022. O zodie petrece mai mult timp acasă

 

Zodiacul din 29 decembrie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Zodiac 29 decembrie 2022 -Zodia Leu

Nativii Leu pleacă mai repede de la locul de muncă. Se pare că ai lucrat eficient și ai scăpat de toate sarcinile primite pentru ziua de astăzi.

Zodiac 29 decembrie 2022 -Zodia Fecioară

Nativii Fecioară pleacă într-o călătorie de pe o zi pe alta. Se pare că ți s-a făcut dor de familie, așa că te-ai hotărât să îi vizitezi fără să îi anunți.

Zodiac 29 decembrie 2022 -Zodia Balanță

Nativii Balanță pleacă în vizită. Deși zilele trecute tu ai fost cel care a fost vizitat de mai mult persoane, se pare că a venit timpul să faceți schimb și să îi surprinzi tu pe ei.

Zodiac 29 decembrie 2022 -Zodia Scorpion

Nativii Scorpion se gândesc tot mai des la o persoană din trecutul lor. Cu toate acestea, se pare că persoana respectivă a trecut peste, așa că nu vei avea o surpriză tocmai plăcută.

horoscop zilnic dragoste
Horoscop 29 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Calendar ortodox 29 decembrie 2022. "Sfinţilor mucenici, culegând astăzi sângiurile ca pe nişte flori bine înflorite!"

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Zodiac 29 decembrie 2022 -Zodia Săgetător

Nativii Săgetător scapă de oamenii care le cauzează probleme în viața de zi cu zi. Se pare că ai aflat un mod de a-i face să înțeleagă că nu îți dorești să fie în preajma ta.

Zodiac 29 decembrie 2022 -Zodia Capricorn

Nativii Capricorn sunt hotărâți să înainteze cât mai repede pe plan profesional. Se pare că ambiția ta este mare, așa că vei reuși să o faci mai repede decât te-ai așteptat.

Zodiac 29 decembrie 2022 -Zodia Vărsător

Nativii Vărsător se află în prezența unei persoane apropiate lor. Așadar, astăzi vei avea parte de o zi de-a dreptul specială de care te vei bucura din plin.

Zodiac 29 decembrie 2022 -Zodia Pești

Nativii Pești fac cumpărături pe ultima sută de metri. Se pare că ai uitat să achiziționezi câteva lucruri de care ai mare nevoie zilele acestea, prin urmare, trebuie să le cumperi.

horoscop kfetele azi
Horoscop 29 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: HOROSCOP pentru anul 2023. Zodiacul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești!

 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi zodiacul zilnic şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Sfatul zilei din 29 decembrie 2022. O zodie petrece mai mult timp acasă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies