Zodiac 4 martie 2023. Află ce zodie va organiza o seară de board games

Zodiac 4 martie 2023
Zodiac 4 martie 2023

Consultă Zodiacul zilei de 4 martie 2023 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Balanță vor fi loviți de săgeata lui Cupidon.

Zodiacul zilei de 4 martie 2023 oferă câteva descrieri generale. Ziua de 4 martie vine cu o energie bună pentru majoritate nativilor, care vor avea posibilitatea să petreacă timp alături de cei dragi sau să pună la punct anumite treburi neterminate.

Sfatul zilei de 4 martie 2023 este să nu lași pe mâine ce poți face astăzi.

Zodiacul oferă previziuni pentru nativii zodiilor: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Zodiac 4 martie 2023 – Berbec

Zodiac 4 martie 2023
Zodiac 4 martie 2023[Sursa foto: pexels]

Nativii zodiei Berbec sunt sfătuiți să iasă puțin din această stare de amorțeală. Dacă vremea vă permite, bucurați-vă de o plimbare în parc și petreceți puțin timp în natură. Dacă nu, puteți încerca și alte activități sportive în cadrul unei săli de sport.

Zodiac 4 martie 2023- Taur                                

Pentru nativii zodiei Taur ziua de sâmbătă înseamnă rezolvarea treburilor casnice pe care nu au apucat să le facă pe parcursul săptămânii. Spre seară veți avea parte de vizita unui prieten apropiat.

Zodiac 4 martie 2023- Gemeni

Gemenii vor avea parte de multe surprize pe parcursul zilei de 4 martie. Multe evenimente neașteptate vă vor da planurile peste cap și va trebui să replanificați câteva întâlniri.

 

Zodiac   4 martie 2023- Rac

Nativii zodiei Rac își vor petrece ziua de sâmbătă pe drumuri pentru că au câteva treburi de rezolvat care presupun prezența lor fizică în locul respectiv. Astrele vă sfătuiesc să dați dovadă de o atenție sporită la volan.  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Zodiacul din 4 martie 2023 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Zodiac 4 martie 2023 – Leu

Citește și: Calendar ortodox 4 martie 2023. „Sfinte Cuvioase Părinte Gherasim, vitejeşte să călcăm în picioare toate meşteşugirile lui!"

Zodiac 4 martie 2023
Zodiac 4 martie 2023[Sursa foto: pexels]

Nativii zodiei Leu simt lipsa prietenilor apropiați. Circumstanțele au făcut în așa fel încât să nu mai păstrați legătura, iar ziua de 4 martie constituie un moment prielnic pentru a reînnoi relațiile.

Astfel, puteți să dați câteva telefoane și să îi invitați la o seară de board games.

Zodiac 4 martie 2023 – Fecioară

Fecioarele încă nu știu cum vor să își petreacă weekendul, astfel încât ziua de 4 martie nu le va aduce nimic special, ci doar activități care fac parte din rutina zilnică. Pe seară vă veți uita la un documentar care este posibil să vă schimbe percepția despre un anumit subiect.

Zodiac 4 martie 2023 – Balanță

Balanțele pare că au fost lovite de săgeata lui Cupidon. Astfel, li s-au aprins călcâiele după o persoană pe care au zărit-o întâmplător. Astrele vă sfătuiesc să nu pierdeți timpul și să faceți primul pas.  

Zodiac 4 martie 2023 – Scorpion

Nativii zodiei Scorpion trebuie să fie mai atenți în privința relațiilor cu cei din jur.

Anumite vorbe pe care le spuneți sau comportamente de care dați dovadă pot fi percepute greșit și astfel există posibilitatea să atrageți anumite antipatii.  

Zodiac 4 martie 2023- Săgetător

Citește și: Sfatul zilei din 4 martie 2023. O zodie va explora diferite genuri muzicale

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Zodiac 4 martie 2023
Zodiac 4 martie 2023[Sursa foto: pexels]

Săgetătorii nu stau prea bine la capitolul dragoste, dar din punct de vedere financiar lucrurile parcă înfloresc primăvara aceasta. Se anunță o perioadă foarte ofertantă care vă va aduce mulți bani în cont.

Zodiac 4 martie 2023 – Capricorn

Nativii zodiei Capricorn își vor petrece ziua în compania persoanelor dragi și vor reflecta la anumite subiecte care le-au dat de gândit în ultimul timp. Astrele vă sfătuiesc să cereți părerea celor din jur dacă aveți nelămuriri.

Zodiac 4 martie 2023 – Vărsător

Vărsătorii trebuie să muncească mai mult dacă vor să aibă parte de reușită. Astfel, chiar dacă ziua de 4 martie este o zi de weekend, puteți să profitați de acest timp pentru a vă pune la punct anumite proiecte.

Zodiac 4 martie 2023 – Pești

Nativii zodiei Pești își vor petrece ziua de 4 martie făcând activități benefice pentru sănătatea lor, atât cea fizică, cât și emoțională. O plimbare în parc, o carte de dezvoltare personală și un podcast de calitate sunt mereu binevenite.

 

Te  invităm și mâine, pe kfetele.ro, să consulți zodiacul și să vezi ce surprize ți-au pregătit astrele.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Calendar ortodox 4 martie 2023. „Sfinte Cuvioase Părinte Gherasim, vitejeşte să călcăm în picioare toate meşteşugirile lui!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies