Zodiac chinezesc. Anul Cainelui de Pamant in 2018. Trei zodii vor cunoaste numai reusite

Zodiac chinezesc. Anul Cainelui de Pamant in 2018. Trei zodii vor cunoaste numai reusite
Zodiac chinezesc. Anul Cainelui de Pamant in 2018. Trei zodii vor cunoaste numai reusite

Anul nou chinezesc incepe pe 16 februarie 2018 si se afla sub influenta Cainelui de Pamant. Afla care vor fi efectele asupra ta, in functie de zodia in care te-ai nascut.

Bivol

Pentru a amplifica influenţele celeste ale acestui an şi pentru a diminua impactul negativ, va fi în interesul tău să îţi faci un bilanţ al vieţii şi să începi să îţi faci planuri noi.

De fiecare dată când ai încredere în tine şi te arăţi întreprinzătoare şi inovatoare, norocul îţi va zâmbi. Dar, dimpotrivă, dacă nu încerci să schimbi ceea ce se întâmplă în viaţa ta şi dacă te complaci într-o rutină nesatisfăcătoare, atunci norocul îţi va întoarce spatele.  

Citeste mai multe aici.
 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop Mihai Voropchievici 25 septembrie – 1 octombrie 2017! Doua zodii sunt sub protectie divina

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies