Zodiac chinezesc saptamana 20-26 ianuarie 2018: Apar transformari benefice si inceputuri noi pentru toate zodiile

Zodiac chinezesc saptamana 20-26 ianuarie 2018: Apar transformari benefice si inceputuri noi pentru toate zodiile
Zodiac chinezesc saptamana 20-26 ianuarie 2018: Apar transformari benefice si inceputuri noi pentru toate zodiile

Zodiac chinezesc saptamanal. O previziune succinta a evenimentelor din saptamana 20-26 ianuarie, potrivit astrologiei chineze.Afla ce rezerva astrele zodiei tale, potrivit zodiac chinezesc.

Tigru

O saptamana potrivita pentru a regla niste socoteli din trecut. Poate ca te-ai certat cu cineva, poate ca ai de achitat niste datorii. Acum este momentul sa le rezolvi si sa iti vezi de viata. Odata eliberat de aceste energii iti va fi mult mai usor sa continui. Pot aparea momente in care sa simti ca esti la capatul puterilor, dar nu lasa negativismul sa te doboare.

Orice situatie, chiar si cele in care ti se pare ca n-ai ce sa faci, poate deveni o buna oportunitate pentru viitorul tau.

Iepure

Te simti generos fata de ceilalt si increzator fata de viitor. S-ar putea sa faci niste alegeri bazate pe impuls, ceea ce nu este stilul tau, sau sa fii conservator in ceea ce priveste resursele tale. Cateodata este nevoie sa te rupi de trecut, chiar daca nu esti sigur ce-ti rezerva viitorul.

Se prevede un succes in aria ta de actiune. Calmul tau characteristic, sensibiltiatea vor fi apreciate.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Previziuni pentru zodii pana in luna martie - Pestii o duc excelent. O alta zodie varsa lacrimi amare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies