Zodiac chinezesc: Schimbari majore in 2018, Anul Cainelui de Pamant

Zodiac chinezesc: Schimbari majore in 2018, Anul Cainelui de Pamant
Zodiac chinezesc: Schimbari majore in 2018, Anul Cainelui de Pamant

Anul nou chinezesc începe pe 16 februarie 2018 şi se află sub influenţa Câinelui de Pământ. Află care vor fi efectele asupra ta, în funcţie de zodia în care te-ai născut.

Iepure:

În general, perspectivele sunt pozitive. Cu toate acestea, anul va fi marcat de unele configuraţii tensionate.Pentru a-ţi păstra liniştea, ar fi în interesul tău sa adopţi un stil de viaţă echilibrat chiar de la începutul anului. Fii atentă la dieta ta şi gândeşte-te cum să faci pentru a sta când mai mult la aer proaspăt. Într-adevăr, vei avea tendinţa de a trăi prea mult închisă în casă, vei uita să te plimbi şi să păstrezi contactul cu natura. Există o lume întreagă pe care să o explorezi!

Citeste mai multe aici.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Previziuni karmice pentru Craciun. Cum va fi Ajunul Craciunului pentru zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies