Zodiac Săptămânal 11-17 decembrie 2023. Află ce zodie transmite emoții care nu sunt complet adevărate

horoscop saptamanal 11 17 decembrie 2023
Zodiac Săptămânal 11-17 decembrie 2023

Consultă zodiacul Săptămânal 11-17 decembrie 2023 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Taur stau prea mult în preajma oamenilor fără energie.

Nativii zodiei Gemeni sunt plini de emoții. Nativii zodiei Rac nu sunt prea generoși.

Sfatul universului pentru această Săptămână 11-17 decembrie 2023 este că ar trebui sa apreciem bunătatea.

Zodiacul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

  

Zodiac  Săptămânal 11-17 decembrie 2023 -Zodia Berbec 

 Este foarte apreciat modul de exprimare. Transmiți de obicei informații și emoții care nu sunt complet adevărate. Pot apărea multe discuții neplăcute din cauza nevoii compulsive de a le spune celorlalți cum te simți înainte ca un lucru să se concretizeze. Prin urmare, este esențial să evaluezi circumstanțele în care te afli înainte de a ajunge la concluzii.

Zodiac  Săptămânal 11-17 decembrie 2023 -Zodia Taur 

 În această săptămână, energia pe care o primești este proporțională cu vibrațiile pe care le emani. Dacă stai prea mult în preajma oamenilor fără energie, vei începe să le preiei caracteristicile. Ei nu sunt într-o stare emoțională bună, așa că au capacitatea de a-ți schimba sentimentele. Pentru a rămâne liniștit, este esențial să fii în compania celor care îți oferă multă dragoste și gânduri bune. 

Zodiac  Săptămânal 11-17 decembrie 2023 -Zodia Gemeni 

 Sunteți plin de emoții săptămâna aceasta, deoarece credeți că persoana iubită nu vă oferă suficientă dragoste. Nu lăsați lipsa de comunicare să vă distrugă. Va trebui să gestionezi situația și să-i spui că aveți nevoie de mai mult timp pentru a comunica. Evitați criticile atunci când discutați această problemă. 

Zodiac  Săptămânal 11-17 decembrie 2023 -Zodia Rac 

 Riști să irosești bani prea mulți pentru cadouri pentru prieteni și familie. Pentru a evita pierderea banilor după sărbători, este cel mai bine să faceți daruri simbolice sau să stabiliți un buget strict. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Horoscop lunar ianuarie 2024. Previziuni zodiacale lunare pentru fiecare zodie

horoscop saptamanal kfetele
Zodiac Săptămânal 11-17 decembrie 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: De ce sunt Pestii atat de speciali? Prin ce atrag?

Zodiacul din  Săptămâna 11-17 decembrie 2023 vine cu recomandări pentru câteva zodii 

Zodiac  Săptămânal 11-17 decembrie 2023 -Zodia Leu 

 În această săptămână, ai putea crede că nimeni altcineva nu apreciază bunătatea ta. Prietenii tăi „uită” să-ți exprime recunoștința pentru eforturile tale în relația lor.

Nu te descuraja prea mult. Sărbătorile se apropie! Ia o pauză și rămâi departe de ceilalți. 

Zodiac  Săptămânal 11-17 decembrie 2023 -Zodia Fecioară 

 În ciuda obiceiului tău de a evita oamenii, de data aceasta faci o excepție, în special pentru că unii dintre așa-zișii tăi „prieteni” devin răutăcioși fără motiv. Dacă se întâmplă o problemă la locul de muncă, nu permiteți celorlalți să te pună la îndoială. 

Zodiac  Săptămânal 11-17 decembrie 2023 -Zodia Balanță 

 Problemele la locul de muncă trebuie abordate! Din păcate, iarăși nu te-ai pregătit pentru întâlnire și te-ai simțit încă tentat să-ți cauți scuze pentru a evita situațiile umilitoare. Înainte de a continua, întreabă-te dacă doriți să continuați. Renunțați la „scurtături” și luați calea cea mai lungă și anevoioasă. În cele din urmă, vei constata că acesta este singurul mod în care vă puteți demonstra adevărata capacitate. 

Zodiac  Săptămânal 11-17 decembrie 2023 -Zodia Scorpion 

 O întâlnire recentă te face să roșești în fiecare zi.  Schimbul de priviri a fost chiar profund acum că a trecut ceva vreme de când nu te-ai bucurat de atenția dulce a altcuiva. Lansați o invitație la o cafea. Este momentul potrivit.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

horoscop saptamanal 2023
Zodiac Săptămânal 11-17 decembrie 2023[Sursa foto: freepik]

Zodiac  Săptămânal 11-17 decembrie 2023 -Zodia Săgetător 

 După declarațiile emoționante și intense care au avut loc în ultimele zile, ești în „turneul de scuze al anului”. Cu toate acestea, este posibil ca ceilalți să nu aștepte scuzele tale în acest moment. Singura modalitate de a face față acestei probleme este să fii complet sincer și direct. În plus, asumă-ți responsabilitatea pentru acțiunile tale personale. Acest lucru îi va asigura pe ceilalți că îi apreciați și va rezolva problemele înainte ca ele să devină mai grave. 

Zodiac  Săptămânal 11-17 decembrie 2023 -Zodia Capricorn 

 Prietenii dau dovada negativitate, cinism și lipsă de sprijin. Cu toate acestea, alții răspund doar la dispozițiile tale. Schimbă-ți energia dacă vrei să îmbunătățești relațiile cu ceilalți. Va fi mai bine pentru viitorul relației tale dacă ești mai optimist și mai relaxat.

Zodiac  Săptămânal 11-17 decembrie 2023 -Zodia Vărsător 

 Deoarece săptămâna aceasta veți primi câteva mesaje în vise, ar putea fi o idee bună să țineți un jurnal pe noptieră. Cu alte cuvinte, ceea ce rămâne nespus este în mare parte clar. Apoi vin surprize amoroase care te vor bucura într-un mod neașteptat la o întâlnire neprevăzută.

Zodiac  Săptămânal 11-17 decembrie 2023 -Zodia Pești 

 În anumite momente, toată lumea dorește să fie remarcată. Scopul tău săptămâna aceasta este să strălucești și să câștigi recunoștință și iubire de la ceilalți, așa că probabil vei exagera pentru a obține atenția. Dacă reacția celorlalți nu este ceea ce te-ai așteptat, nu te supăra prea tare. 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și interesante informații despre horoscop, ce să aștepți de la relațiile personale sau profesionale, precum și previziuni pentru săptămâna sau luna în curs. 

horoscop saptamanal
Zodiac Săptămânal 11-17 decembrie 2023[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

De ce este Capricornul atat de special? Prin ce atrage?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies