Zodiac Săptămânal 18-24 decembrie 2023. Află ce zodie este discretă

horoscop saptamanal 18 24 decembrie 2023
Zodiac Săptămânal 18-24 decembrie 2023

Consultă zodiacul Săptămânal 18-24 decembrie 2023 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Taur ar trebui să se concentreze pe menținerea stării de armonie interioară.

Nativii zodiei Gemeni prețuiesc prieteniile. Nativii zodiei Rac atrag invidia celor din jur.  

Sfatul universului pentru această Săptămână 18-24 decembrie 2023 este că ar trebui sa devenim ceva mai rezervați.

Zodiacul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

  

Zodiac  Săptămânal 18-24 decembrie 2023 -Zodia Berbec 

 Când vine vorba de chestiuni sensibile, nu îți place să exagerezi situația. Ești discret, iar acest lucru te recomandă în special atunci când cei din jur au nevoie de înțelegere și intimitate necondiționată. Indiferent de cât de confortabilă poate fi o astfel de eschivare, îți place să acționezi la nivel oficial și nu te ascunzi niciodată. 

Zodiac  Săptămânal 18-24 decembrie 2023 -Zodia Taur 

 În această săptămână, astrele te încurajează să te concentrezi pe menținerea stării de armonie interioară. Te poți ajuta să reduci nivelul de stres pe care îl resimți în fiecare zi dacă poți face o legătură sinceră cu tine și cu sentimentele tale. Ai încredere în capacitatea ta de vindecare personală! 

Zodiac  Săptămânal 18-24 decembrie 2023 -Zodia Gemeni 

 Adevăratele prietene pe care le ai în viața ta sunt comorile pe care le prețuiești mai mult decât orice altceva.

Ai greșit mult prea mult față de o persoană importantă pentru tine, indiferent de ceea ce crezi despre tine. Pe lângă lipsa de educație emoțională, rigiditatea propriilor prejudecăți te împiedică să vezi lucrurile dincolo de ceea ce credeți că sunt. 

Zodiac  Săptămânal 18-24 decembrie 2023 -Zodia Rac 

 După ce te lași purtată de identitatea ta de femeie, atragi invidia celor din jur. Majoritatea adversarilor tăi încearcă să îți influențeze deciziile într-un mod negativ tocmai pentru a vă împiedica să aveți succes.

Venus va face decizii importante în casa familiei. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Zodiac Scorpion 2024. Relația pe care o aveți cu partenerul de viață va deveni din ce în ce mai romantică și mai solidă!

horoscop saptamanal 2023
Zodiac Săptămânal 18-24 decembrie 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Zodiac Săgetător 2024: Cu ajutorul plasărilor planetare din horoscop veți reuși să vă corectați greșelile și să faceți totul conform instinctului!

 

Zodiacul din  Săptămâna 18-24 decembrie 2023 vine cu recomandări pentru câteva zodii 

Zodiac  Săptămânal 18-24 decembrie 2023 -Zodia Leu 

 Ai devenit mult mai rezervată și nu mai vorbești despre tine ca înainte. Viața ta nu mai este expusă publicului. Această atitudine diplomată vă îmbunătățește echilibrul. Când crezi cu adevărat în ideile tale, ai capacitatea de a le pune în practică. 

Zodiac  Săptămânal 18-24 decembrie 2023 -Zodia Fecioară 

 Tot ceea ce faci în următoarea perioadă are potențialul de a-ți revitaliza viața. Când mizezi pe spontaneitate, tot ceea ce trăiești se învăluie în profunzime și autenticitate. Nu lăsați pe nimeni să vă îngreuneze bucuria! Sunt persoane care, indiferent de ce pretindem, au un impact negativ asupra echilibrului interior. 

Zodiac  Săptămânal 18-24 decembrie 2023 -Zodia Balanță 

 Te concentrezi pe propria ta „vindecare” și încerci să fii mai creativ în proces. Ai nevoie de succes în acest aspect al vieții tale pentru a nu te pierde în amestecul emoțional în care te afli în prezent. Cu toate acestea, căutarea acestui răspuns necesită multă energie și poate duce la un colaps. 

Zodiac  Săptămânal 18-24 decembrie 2023 -Zodia Scorpion 

 Nu ai fost mai confuz decât acum. În ciuda faptului că prietenii tăi îți oferă o mulțime de sfaturi, tu singur ești responsabil pentru orice schimbări care vor apărea în viața ta. Sunteți lipsit de energie pentru a încerca orice. Nu te mai bucuri de nimic din ce te înconjoară. 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

horoscop saptamanal
Zodiac Săptămânal 18-24 decembrie 2023[Sursa foto: freepik]

Zodiac  Săptămânal 18-24 decembrie 2023 -Zodia Săgetător 

 În momentele în care o persoană este disponibilă din punct de vedere emoțional pentru cei din jur, pare că rolul ei este epuizat. Nu vrei să mai ai probleme în viața ta. Te simți atât de obosit fizic și mental încât nu poți nici măcar să decizi ce să îmbraci în ziua următoare. 

Zodiac  Săptămânal 18-24 decembrie 2023 -Zodia Capricorn 

 Lipsa motivației pentru a îmbunătăți performanța în ceea ce faceți în locul de muncă este de fapt dovezi ale capacităților tale profesionale. În plus, ați exprimat dorința de a nu mai face parte din grupul actual. În ciuda faptului că nu sunt sigur dacă este doar o perioadă de tranziție, este clar că acum ești complet lipsit de energie și vitalitate. 

Zodiac  Săptămânal 18-24 decembrie 2023 -Zodia Vărsător 

 Ai impresia că ceilalți oameni nu înțeleg niciodată mesajul pe care încerci să îl transmiți. Continui să fii o fire asertivă și dedicată atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta. Te ții mereu la curent cu modul în care reușești să separi munca personală de cea profesională. Ai o mulțime de obiective de îndeplinit și parcă nu ai timp suficient. 

Zodiac  Săptămânal 18-24 decembrie 2023 -Zodia Pești 

 Totul se va prăbuși atunci când vine vorba de planurile făcute pentru perioada următoare. O schimbare bruscă a dispoziției mentale vă va înveseli și vă va motiva să vă îndepliniți obiectivele, indiferent de obstacolele pe care le întâmpinați. Te simți motivat și dornic să fii remarcat. 

horoscop kfetele azi
Zodiac Săptămânal 18-24 decembrie 2023[Sursa foto: freepik]

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și interesante informații despre horoscop, ce să aștepți de la relațiile personale sau profesionale, precum și previziuni pentru săptămâna sau luna în curs. 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop Săgetător 2024: Pe plan personal, nativii zodiei Săgetător vor resimți anumite resentimente din trecut!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies