Zodiac Săptămânal 2-8 octombrie 2023. Află ce zodie are o săptămână plină

horoscop saptamanal 2023
Zodiac Săptămânal 2-8 octombrie 2023

Consultă zodiacul Săptămânal 2-8 octombrie 2023 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei taur participă la mai multe ședințe importante.

Nativii zodiei gemeni primesc surprize din partea partenerului de viață. Nativii zodiei rac vor avea parte de mai multe vizite. 

Sfatul universului pentru această zi de Săptămânal 2-8 octombrie 2023 este că nu ar trebui să ne culcăm pe o ureche atunci când nu ne iese ceva când ne dorim mai mult. 

Zodiacul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

  

Zodiac Săptămânal 2-8 octombrie 2023 -Zodia Berbec 

 Nativii zodiei berbec vor avea parte de o săptămână din ce în ce mai bună. Toată această săptămână va fi plină de activități, și vei reuși să le duci pe toate la bun final, ba chiar mai mult, vei avea parte și de anumite oportunități benefice. 

Zodiac Săptămânal 2-8 octombrie 2023 -Zodia Taur 

 Nativii zodiei taur vor avea parte de o săptămână mai complicată. Se pare că nu ți-ai dorit atât de mult să particip la ședințele care au loc în această săptămână în locul de muncă, cu toate acestea a trebuit să o faci, iar persoanele aflate acolo ți-au schimbat starea cu totul. 

Zodiac Săptămânal 2-8 octombrie 2023 -Zodia Gemeni 

 Nativii zodiei gemeni vor avea parte de o săptămână fericită. Se pare că partenerul de viață își va face un obicei din a te surprinde zilnic, cu mici atenții, pe care la final de zi le vei aprecia din ce în ce mai mult. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Zodiac Săptămânal 2-8 octombrie 2023 -Zodia Rac 

 Nativii zodiei rac vor avea parte de o săptămână plină de vizite. În ciuda faptului că nu ai fost anunțat de nici una, se pare că vei primi vreo două-trei vizite din partea rudelor, absolut neanunțate, norocul lor fiindcă te-ai aflat deja acasă. 

 

horoscop kfetele azi
Zodiac Săptămânal 2-8 octombrie 2023[Sursa foto: freepik]

Zodiacul din Săptămânal 2-8 octombrie 2023 vine cu recomandări pentru câteva zodii 

Zodiac Săptămânal 2-8 octombrie 2023 -Zodia Leu 

 Nativii zodiei leu vor avea parte de o săptămână plină de întâlniri. Se pare că aceste întâlniri sunt mai degrabă unele în interes profesional, însă cu toate acestea, îți vor umple programul mai mult decât te-ai fi așteptat. 

Zodiac Săptămânal 2-8 octombrie 2023 -Zodia Fecioară 

 Nativii zodiei fecioară vor avea parte de o săptămână petrecută alături de familie. Se pare că nu ai mai avut de mult un concediu prelungit pe care să-l petreci în totalitate cu familia, motiv pentru care îți vei lua câteva zile de concediu special pentru acest aspect. 

Zodiac Săptămânal 2-8 octombrie 2023 -Zodia Balanță 

 Nativii zodiei balanță vor avea parte de o săptămână plină. Se pare că trebuie să fii cu ochii pe toți colegii tăi de la muncă, pentru a te asigura că fac lucrurile exact așa cum trebuie, ca la final de zi să ai terminate anumite sarcini. 

Zodiac Săptămânal 2-8 octombrie 2023 -Zodia Scorpion 

 Nativii zodiei scorpion vor avea parte de o săptămână pe care o vor petrece în compania prietenilor. În ciuda faptului că locul de muncă se ocupă destul de mult timp, aproape în fiecare zi îți vei face puțin timp pentru a-l petrece alături de prieteni, fie că vei comunica cu ei la telefon, fie că vei ieși în oraș. 

sfatul zilei kfetele
Zodiac Săptămânal 2-8 octombrie 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Zodiac Săptămânal 2-8 octombrie 2023 -Zodia Săgetător 

Nativii zodiei săgetător vor avea parte de o săptămână în care vor cheltui mai mulți bani. În ciuda faptului că nu realizeze acest aspect, aproape zilnic cheltui o sumă destul de mare de bani, iar dacă vei trage linie la final de săptămână vei observa că obișnuiești să cheltui mai mult decât trebuie.  

Zodiac Săptămânal 2-8 octombrie 2023 -Zodia Capricorn 

 Nativii zodiei capricorn vor avea parte de o săptămână liniștită. În ciuda faptului că săptămâna trecută a fost destul de bulversată, în această săptămână simți nevoia să petreci puțin timp cu tine pentru a te liniștii. 

Zodiac Săptămânal 2-8 octombrie 2023 -Zodia Vărsător 

 Nativii zodiei vărsător vor avea parte de o săptămână în care vor comunica deschis cu partenerul de viață. Se pare că săptămâna trecută ai avut ceva conflicte cu acesta, fie din vina ta, fie din vina lui, însă în această săptămână se va rezolva totul. 

Zodiac Săptămânal 2-8 octombrie 2023 -Zodia Pești 

 Nativii zodiei pești vor avea parte de o săptămână care trebuie să participe la mai multe evenimente. Aceste evenimente pot avea legătură fie cu planul profesional fie cu plan personal, indiferent de caz, trebuie să fii prezent. 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și interesante informații despre horoscop, ce să aștepți de la relațiile personale sau profesionale, precum și previziuni pentru săptămâna sau luna în curs. 

horoscop saptamanal 2 8 octombrie 2023
Zodiac Săptămânal 2-8 octombrie 2023[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Pesti (19 februarie - 20 martie): Horoscopul Lunii Octombrie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies