Zodiac Săptămânal 23-29 octombrie 2023. Află ce zodie are de făcut câteva schimbări

horoscop kfetele azi
Zodiac Săptămânal 23-29 octombrie 2023

Consultă zodiacul săptămânal 23-29 octombrie 2023 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Taur sunt în poziția de a lua decizii importante.

Nativii zodiei Gemeni sunt nemulțumiți de viață personală. Nativii zodiei Rac vor suferi schimbări impuse de familie. 

Sfatul universului pentru această săptămână 23-29 octombrie 2023 este că nu ar trebui să ne bazăm atât de mult pe cei din jur. 

Zodiacul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Zodiac săptămânal 23-29 octombrie 2023 -Zodia Berbec 

 Vă rugăm să fiți atenți când utilizați transportul public. Uranus te avertizează că te așteaptă un mic accident. Partenerul vă sugerează câteva proiecte de casă pe care trebuie să le rezolvați imediat. Ideile lui îți vor schimba viața și mediul în care trăiești. La locul de muncă, poate fi timpul să luați o pauză de la proiectele  grele și să abordați ceva mai creativ. 

Zodiac săptămânal 23-29 octombrie 2023 -Zodia Taur 

 Ți se vor prezenta diverse schimbări și situații care îți vor cere să iei decizii importante pentru tine și iubitul tău. Astrele sunt favorabile pentru continuarea relațiilor. Dacă ești deja căsătorit, vei dori să-ți faci noi planuri  pentru vacanța de iarnă. Ești bun cu banii, dar la locul de muncă ai  probleme în a comunica cu șeful tău pretențios. Spre sfârșitul săptămânii, temerile tale se vor dovedi a fi nefondate. 

Zodiac săptămânal 23-29 octombrie 2023 -Zodia Gemeni 

Dacă ești nemulțumit de viața ta personală, trebuie să iei noi decizii. Cu răbdare, lucrurile se pot îmbunătăți în viitor și merită să-ți ierți greșelile. Deoarece în curând veți finaliza un proiect important la locul de muncă, ar fi o idee bună să solicitați toate drepturile la o întâlnire de weekend. Cu siguranță vei face o excursie mai lungă în afara orașului miercuri sau joi. 

Zodiac săptămânal 23-29 octombrie 2023 -Zodia Rac 

Fii deschis la lucruri noi, pentru că te așteaptă schimbările impuse de cei dragi din familie, în special de copii. Nu poți pleca pentru că mama ta ți-a cerut să faci ceva special. O prietenă trece printr-o perioadă dificilă și trebuie să o ajuți și pe ea. La începutul săptămânii, suferi de probleme de sănătate și dureri abdominale.

Totuși, odihna și câteva remedii naturiste  vor ajuta la depășirea momentelor neplăcute. 

Citește și: Zilele săptămânii în numerologie. Ce zi este considerată cea mai favorabilă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

horoscop saptamanal 2023
Zodiac Săptămânal 23-29 octombrie 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Zodiile care au cel mai mare succes în viață. Ce au în comun

Zodiacul din săptămâna 23-29 octombrie 2023 vine cu recomandări pentru câteva zodii 

Zodiac săptămânal 23-29 octombrie 2023 -Zodia Leu 

Vechea eroare persistă. Acum suferiți efectele, dar până joi veți primi ajutor și bani pentru a face față situației. La serviciu, muncești mai mult și faci ore suplimentare. Atmosfera este și mai neplăcută la locul de muncă, iar acasă este puțin timp  pentru a face planuri personale.

Miercuri poate fi o zi norocoasă, deoarece poți afla vești bune despre cei dragi. 

Zodiac săptămânal 23-29 octombrie 2023 -Zodia Fecioară 

 Ai mare încredere și ai motive întemeiate să fii optimist cu privire la viitor. Marte vă va ajuta să vă rezolvați toate problemele, în special problemele de muncă, până joi. Vrei schimbare la locul de muncă și vine de la un coleg care propune un nou proiect. Nu trebuie să câștigi până la începutul lunii viitoare, așa că nu refuzați oferta lui de cooperare. 

Zodiac săptămânal 23-29 octombrie 2023 -Zodia Balanță 

Te temi că dificultățile financiare pe care le-ai evitat sunt iminente. Bugetul din această toamnă nu este atât de stabil pe cât credeai. Evitați cumpărăturile și scăpați de lucrurile de care nu aveți nevoie. Un membru apropiat al familiei vă cere ajutor cu ceva care nu necesită bani sau efort deosebit. 

Zodiac săptămânal 23-29 octombrie 2023 -Zodia Scorpion 

Am multe lucruri urgente de făcut. Cu toate acestea, majoritatea acestor probleme se datorează muncii altora, așa că nu le puteți rezolva singur. Sunt îngrijorat pentru că aștept bani care nu vor veni și nu prea am o soluție de rezervă. Dacă ești îndrăgostit, dar nu căsătorit, hotărăște-te să fii singur o vreme și amână întâlnirile pentru altă dată. 

horoscop saptamanal kfetele
Zodiac Săptămânal 23-29 octombrie 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Zodiac săptămânal 23-29 octombrie 2023 -Zodia Săgetător 

Perioada de bun augur pentru dragoste va fi prelungită și în această săptămână. Există șanse mari să  atragi atenția persoanei de care te-ai îndrăgostit. În zilele de miercuri și joi, veți primi apeluri și vizite de la prieteni care vă pot oferi sfaturi și sprijin. Vineri va avea loc o nouă întâlnire cu oameni deosebiți cu care ne vom face  planuri suplimentare pentru viitorul apropiat. 

Zodiac săptămânal 23-29 octombrie 2023 -Zodia Capricorn 

Problemele de familie, în special problemele financiare ale partenerului tău, te îngrijorează. Organizează-ți mai bine casa și reevaluează-ți prioritățile familiei. Colegii și șefii caută puncte sensibile de exploatat. Nu da sens cuvintelor răutăcioase ale unor colegi. Joi vei avea ocazia să le demonstrezi că poți lucra eficient și independent. 

Zodiac  săptămânal 23-29 octombrie 2023 -Zodia Vărsător 

La locul de muncă te așteaptă vremuri mai dificile. Chiar dacă lucrezi pentru altcineva, tot ce îți pasă este comisionul pe care îl primești la sfârșitul lunii. Dacă doriți să schimbați departamentele sau zonele de lucru,  trebuie să vorbiți cu supervizorul marți sau miercuri. Dacă aveți un copil, este posibil să aveți unele probleme minore de sănătate spre sfârșitul săptămânii. 

Zodiac  săptămânal 23-29 octombrie 2023 -Zodia Pești 

Fii optimist, pentru că doar cu mult efort poți depăși problemele tale actuale. Spre sfârșitul săptămânii, vei primi o recompensă care te va ajuta să zâmbești din nou. Chiar dacă banii nu sunt implicați, cadourile și asistența pe care le primiți vor fi mai durabile decât beneficiile pe care le așteptați. Vineri, fii mai conștient de colegii din jurul tău care ar putea fi bolnavi. 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și interesante informații despre horoscop, ce să aștepți de la relațiile personale sau profesionale, precum și previziuni pentru săptămâna sau luna în curs. 

horoscop saptamanal 23 29 octombrie 2023
Zodiac Săptămânal 23-29 octombrie 2023[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Zodiile care au cel mai mare succes în viață. Ce au în comun

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies