Zodiacul chinezesc 2019: Anul Mistretului de pământ va aduce experienţe care ne vor marca existenţa

Zodiacul chinezesc 2019: Anul Mistretului de pământ va aduce experienţe care ne vor marca existenţa
Zodiacul chinezesc 2019: Anul Mistretului de pământ va aduce experienţe care ne vor marca existenţa

Zodiacul chinezesc 2019 va pune accentul pe spiritualitate şi stimă de sine. Se pare că toate semnele din acest zodiac vor avea parte de experienţe de viaţă, experienţe care le vor marca existenţa.

Dragonul: Prosperitatea şi chibzuinţa îl vor caracteriza pe Dragon în 2019. Acesta se va bucura de o situaţie financiară foarte stabilă, dar şi de multă chibzuinţă. Este posibil ca Dragonul să facă investiţii semnificative în zodiacul chinezesc 2019, dar va încerca să reuşească pe cont propriu şi preferă să nu împartă din experienţa sa celor din jur. Acest fapt nu este un semn de egoism, ci unul de precauţie.

Şarpele: Pentru Şarpe, zodiacul chinezesc 2019 este anul iubirilor pătimaşe, dar şi al fatalităţii din iubire. Sentimentele unui Şarpe sunt foarte puternice şi cât se poate de reale, iar dacă acestea îi sunt în vreun fel puse la îndoială, Şarpele poate provoca adevărate tragedii, fiind şi foarte răzbunător. În zodiacul chinezesc 2019, iubirea unui Şarpe este un cuţit cu două tăişuri, motiv pentru care trebuie să vă înarmaţi cu mult curaj pentru a-i face faţă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop zilnic VINERI 9 NOIEMBRIE 2018. Resimţi şi tu stres azi? Este firesc, vezi de ce

BOALA cu care Andreea Marin s-a luptat. Puțini știu prin ce suferință a trecut

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies