Zodiacul pasiunii! Afla cum iubeste fiecare zodie si cat de intens!

Zodiacul pasiunii! Afla cum iubeste fiecare zodie si cat de intens!
Zodiacul pasiunii! Afla cum iubeste fiecare zodie si cat de intens!

Fiecare zodie iubeste intr-o fel unic. Iata care sunt pasiunile fiecarui semn zodiacal.

 

BERBEC
Nativii din zodia Berbec au energie din plin si pun multa pasiune in tot ceea ce fac! Sunt indrazneti din fire si independenta este unul dintre lucrurile pentru care nu ar renunta nici in ruptul capului. Energia lor este din belsug si ei aleg sa si-o indrepte spre lucrurile care ii atrag mai mult. Isi doresc sa vada lucrurile duse la bun sfarsit.
Iti recomandam sa NU fii impulsiv/a ci mai degraba rabdator/rabdatoare inainte de a te arunca cu capul drept inainte. Iti place sa traiesti intens si cu pasiune si esti curajos si direct in ce priveste sentimentele tale si latura ta emotionala chiar daca lumea accepta mai greu adevarul spus in fata direct.
TAUR
Nativii din constelatia Taur sunt senzuali dar in acelasi timp cu picioarele pe pamant.
Determinarea si siguranta de sine este uimitoare. Aceste lucruri inspira incredere celor din jur. Ai rabdare si iti place sa perseverezi ceea ce te face o partenera perfecta in dragoste dar si in afaceri. Esti echilibrat/a, dar atunci cand anumite limite de bun simt sunt depasite apelezi la o abordare si exprimare directa pentru a remedia situatia.
GEMENI
Pasiunea pe care o au nativii din constelatia Gemeni se manifesta printr-o curiozitate inteligenta si neoprita dar mai ales printr-o activitate intelectuala intensa.
Cei nascuti in zodia Gemeni sunt versatili, curiosi, perspicace si dispusi sa-si largeasca orizonturile. Cautati neincetat si incercati intotdeauna sa va alimentati setea de cunoastere. Iti place si esti pasionat de ce e nou iar provocarile sunt binevenite.
RAC
Cei nascuti in constelatia Rac actioneaza, in cele mai multe cazuri, din instinct. Ceea ce simti este elementul de baza care declanseaza actiunele tale.
Esti emotiv/a, pasional/a si creativ/a. Iti recunosti dar mai ales simti imediat legatura ta cu eul superior, ceea ce iti ofera o viziune clara asupra nevoilor dar si a dorintelor tale si a celor din jur. Cei nascuti in zodia Rac pot distinge cu usurinta lucrurile care le aduc placere. Esti un partener senzual, romantic si pasional.
LEU
Cei nascuti in constelatia Leu sunt foarte pasionali si aproape ca nimic nu ii poate opri atunci cand se aprind.
Sunt patimasi si au un sarm personal pe care nu ai cum sa nu-l observi. Sunt un magnet pentru cei din jur dar si niste actori care adora sa atraga atentia. Atunci cand cei nascuti in zodia Leu sunt apreciati cum merita, dar si admirati pentru ceea ce au facut, sunt multumiti si se simt bine cu adevarat.
FECIOARA
Daca intrebi pe cineva nascut in constelatia Fecioara ce alege intre simturi si ratiune, acea persoana va alege a doua varianta intotdeauna.
Este o fire rationala, iar atunci cand are chef de o tragedie se duce la teatru sau la film. Nu ii place dramatismul sub nici o forma si are un talent pentru a inlatura mofturile si plansetele de orice fel, dar mai ales cele inutile. Rationala, chibzuita si organizata, iubeste disciplina si nu ii plac telenovelele de nici un fel. Cei nascuti in zodia Fecioara au un entuziasm pe care nu-l mai vezi la nimeni atunci cand au gasit o cauza care merita efotul pe care-l depun ei.
BALANTA
Cei nascuti in constelatia Balanta au un echilibru care ii ajuta sa pastreze in interior pasiunea pe care o poarta. Pentru ei chiar si dispretul sau negativitatea pot fi exprimate calm si diplomat. Nu ii place sa se afle in situatii tensionate si evita sa le aiba intotdeauna, este foarte flexibila si ofera celor din jur o perspectiva echilibrata. Cei nascuti in zodia Balanta sunt parteneri foarte dechisi si foarte cooperanti.
SCORPION
Cei nascuti in constelatia Scorpion atrag orice, starnesc pasiuni si una din caracteristicile lor este ca traiesc foarte intens prezentul. Cunoscatori foarte buni ai oamenilor, pot intelege ce e in sufletele celorlalti si sa scota la suprafata cele mai ascunse ganduri si sentimente. Sunt siguri pe ei si foarte perseverenti in tot ceea ce fac.
SEGATATOR
Cei nascuti in constelatia Sagetator sunt in cautare de aventuri noi. In acest caz pasiunea se transforma in iubire fata de libertate. Sunt dezinvolti, energici, foarte activi, iar entuziasmul lor este greu de oprit. Energia ta electrizeaza grupul de prieteni si o poti transmite foarte usor celor cu care intri in contact. Cei nascuti in zodia Sagetator sunt in perfecta armonie cu sufletul lor ceea ce ii ajuta sa ofere neconditionat dragoste.
CAPRICORN
Cei nascuti in zodia Capricorn sunt caracterizati de rabdare si tenacitate, acestea fiind unele dintre trasaturile care ii caracterizeaza cel mai bine. Sunt foarte practici si iubesc utilul. Ei muncesc foarte mult pentru a realiza ceea ce si-au propus si sunt niste parteneri foarte seriosi din punct de vedere profesional dar mai ales sentimental. Cei nascuti in zodia Capricorn iubesc sa faca lucrurile cu rabdare dar mai ales sa petreaca mult timp consolidand relatia de cuplu.
VARSATOR
Cei nascuti in constelatia Varsator sunt rebeli, nonconformisti dar si pasionali. Au incredere in intuitia lor si actioneaza din instinct de multe ori, avand o placere pentru experimentarea situatiilor cu metode neortodoxe. Cei nascuti in zodia Varsator sunt independenti si se exprima cum li se pare potrivit, fara a tine seama de ce zic cei din jur. Aceasta libertate este, pentru ei, unul dintre cele mai importante lucruri la care nu ar renunta pentru nimic in lume.
PESTI
Cei nascuti in constelatia Pesti sunt firi foarte sensibile care reusesc sa stabileasca o legatura la nivel sentimental cu cei din jur. Sensibilitatea le influenteaza toate actiunile dar si comportamentul, facandu-i milosi si omenosi. Sunt firi empatice si tocmai acest lucru ii ajuta sa ii inteleaga pe ceilalti mai bine dar sa ii ajute.
Sursa: Zodii.net

BERBEC

Nativii din zodia Berbec au energie din plin si pun multa pasiune in tot ceea ce fac! Sunt indrazneti din fire si independenta este unul dintre lucrurile pentru care nu ar renunta nici in ruptul capului. Energia lor este din belsug si ei aleg sa si-o indrepte spre lucrurile care ii atrag mai mult. Isi doresc sa vada lucrurile duse la bun sfarsit. Iti recomandam sa NU fii impulsiv/a ci mai degraba rabdator/rabdatoare inainte de a te arunca cu capul drept inainte. Iti place sa traiesti intens si cu pasiune si esti curajos si direct in ce priveste sentimentele tale si latura ta emotionala chiar daca lumea accepta mai greu adevarul spus in fata direct.

TAUR

Nativii din constelatia Taur sunt senzuali dar in acelasi timp cu picioarele pe pamant. Determinarea si siguranta de sine este uimitoare. Aceste lucruri inspira incredere celor din jur. Ai rabdare si iti place sa perseverezi ceea ce te face o partenera perfecta in dragoste dar si in afaceri. Esti echilibrat/a, dar atunci cand anumite limite de bun simt sunt depasite apelezi la o abordare si exprimare directa pentru a remedia situatia.

GEMENI

Pasiunea pe care o au nativii din constelatia Gemeni se manifesta printr-o curiozitate inteligenta si neoprita dar mai ales printr-o activitate intelectuala intensa. Cei nascuti in zodia Gemeni sunt versatili, curiosi, perspicace si dispusi sa-si largeasca orizonturile. Cautati neincetat si incercati intotdeauna sa va alimentati setea de cunoastere. Iti place si esti pasionat de ce e nou iar provocarile sunt binevenite. 

RAC

Cei nascuti in constelatia Rac actioneaza, in cele mai multe cazuri, din instinct. Ceea ce simti este elementul de baza care declanseaza actiunele tale. Esti emotiv/a, pasional/a si creativ/a. Iti recunosti dar mai ales simti imediat legatura ta cu eul superior, ceea ce iti ofera o viziune clara asupra nevoilor dar si a dorintelor tale si a celor din jur. Cei nascuti in zodia Rac pot distinge cu usurinta lucrurile care le aduc placere. Esti un partener senzual, romantic si pasional.

LEU

Cei nascuti in constelatia Leu sunt foarte pasionali si aproape ca nimic nu ii poate opri atunci cand se aprind. Sunt patimasi si au un sarm personal pe care nu ai cum sa nu-l observi. Sunt un magnet pentru cei din jur dar si niste actori care adora sa atraga atentia. Atunci cand cei nascuti in zodia Leu sunt apreciati cum merita, dar si admirati pentru ceea ce au facut, sunt multumiti si se simt bine cu adevarat. 

FECIOARA

Daca intrebi pe cineva nascut in constelatia Fecioara ce alege intre simturi si ratiune, acea persoana va alege a doua varianta intotdeauna. Este o fire rationala, iar atunci cand are chef de o tragedie se duce la teatru sau la film. Nu ii place dramatismul sub nici o forma si are un talent pentru a inlatura mofturile si plansetele de orice fel, dar mai ales cele inutile. Rationala, chibzuita si organizata, iubeste disciplina si nu ii plac telenovelele de nici un fel. Cei nascuti in zodia Fecioara au un entuziasm pe care nu-l mai vezi la nimeni atunci cand au gasit o cauza care merita efotul pe care-l depun ei. 

BALANTA

Cei nascuti in constelatia Balanta au un echilibru care ii ajuta sa pastreze in interior pasiunea pe care o poarta. Pentru ei chiar si dispretul sau negativitatea pot fi exprimate calm si diplomat. Nu ii place sa se afle in situatii tensionate si evita sa le aiba intotdeauna, este foarte flexibila si ofera celor din jur o perspectiva echilibrata. Cei nascuti in zodia Balanta sunt parteneri foarte dechisi si foarte cooperanti. 

SCORPION

Cei nascuti in constelatia Scorpion atrag orice, starnesc pasiuni si una din caracteristicile lor este ca traiesc foarte intens prezentul. Cunoscatori foarte buni ai oamenilor, pot intelege ce e in sufletele celorlalti si sa scota la suprafata cele mai ascunse ganduri si sentimente. Sunt siguri pe ei si foarte perseverenti in tot ceea ce fac.

SEGATATOR

Cei nascuti in constelatia Sagetator sunt in cautare de aventuri noi. In acest caz pasiunea se transforma in iubire fata de libertate. Sunt dezinvolti, energici, foarte activi, iar entuziasmul lor este greu de oprit. Energia ta electrizeaza grupul de prieteni si o poti transmite foarte usor celor cu care intri in contact. Cei nascuti in zodia Sagetator sunt in perfecta armonie cu sufletul lor ceea ce ii ajuta sa ofere neconditionat dragoste.

CAPRICORN

Cei nascuti in zodia Capricorn sunt caracterizati de rabdare si tenacitate, acestea fiind unele dintre trasaturile care ii caracterizeaza cel mai bine. Sunt foarte practici si iubesc utilul. Ei muncesc foarte mult pentru a realiza ceea ce si-au propus si sunt niste parteneri foarte seriosi din punct de vedere profesional dar mai ales sentimental. Cei nascuti in zodia Capricorn iubesc sa faca lucrurile cu rabdare dar mai ales sa petreaca mult timp consolidand relatia de cuplu.

VARSATOR

Cei nascuti in constelatia Varsator sunt rebeli, nonconformisti dar si pasionali. Au incredere in intuitia lor si actioneaza din instinct de multe ori, avand o placere pentru experimentarea situatiilor cu metode neortodoxe. Cei nascuti in zodia Varsator sunt independenti si se exprima cum li se pare potrivit, fara a tine seama de ce zic cei din jur. Aceasta libertate este, pentru ei, unul dintre cele mai importante lucruri la care nu ar renunta pentru nimic in lume. 

PESTI

Cei nascuti in constelatia Pesti sunt firi foarte sensibile care reusesc sa stabileasca o legatura la nivel sentimental cu cei din jur. Sensibilitatea le influenteaza toate actiunile dar si comportamentul, facandu-i milosi si omenosi. Sunt firi empatice si tocmai acest lucru ii ajuta sa ii inteleaga pe ceilalti mai bine dar sa ii ajute. 

Sursa: Zodii.net

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies