Care sunt zodiile norocoase ale lunii septembrie. Vești bune în dragoste, dar și financiar

horoscop septembrie 2022
Horoscopul lunii septembrie

Toamna se apropie, iar începutul unui nou anotimp vine cu vești bune pentru anumite zodii. Două dintre acestea vor avea parte de noroc, pe mai multe planuri. Atât din punct de vedere profesional, cât și relațional, acești nativi vor evolua.

Luna septembrie este una plină de împliniri pentru două semne zodiacale, care se vor bucura de multă satisfacție și fericire.

Gemenii își găsesc liniștea

horoscop gemeni septembrie 2022
Gemenii vor avea parte de vești bune[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Scandal în lumea muzicii populare. „Mai zice că are atâtea școli și facultăți” Constantin Enceanu, reacție la adresa lui Grigore Leșe

Vara aceasta a fost una destul de tumultoasă pentru Gemeni.

Aceștia au avut parte de probleme la locul de muncă dar și de dezamăgiri în ceea ce privește relațiile. Cu toate acestea, nativii născuți în zodia Gemeni nu trebuie să se lase acaparați de griji, deoarece urmează o perioadă foarte bună. Luna septembrie vine cu vești bune la locul de muncă, acolo unde nativii născuți sub acest semn zodiacal vor primi o funcție mai bună, sau o creștere salarială.
De asemenea, luna următoare este ocazia perfectă să înceapă afacerea la care se gândeau de ceva timp. Din punct de vedere al dragostei, toamna aceasta reprezintă o perioadă oprtună pentru a își găsi jumătatea. În cazul Gemenilor care formează deja un cuplu, vor sesiza că septembrie vine cu armonie și mai multă iubire în relație.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Săgetătăorii au parte de numeroase surprize

horoscop sagetator 2022
Săgetătorii, unii dintre norocoșii zodiacului[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: „Nu există ceva mai crunt” Fiul lui Dani și al Gabrielei Oțil are probleme de sănătate

În ultimul timp, Săgetătorii nu au mai fost atât de satisfăcuți de locul de muncă. Deși au căutat un nou job, lucrurile nu s-au așezat cum trebuie. Iată că septembrie este luna norocoasă pentru acești nativi.

Această zodie va avea parte de o surpriză din punct de vedere profesional, deoarece i se va oferi o oportunitate de nerefuzat. Săgetătorii vor găsi locul de muncă ideal pentru ei și vor avea și satisfacția salariului. De asemenea, relațiile cu oamenii apropiați merg din ce în ce mai bine luna viitoare. Neînțelegerile cu familia par să se diminueze. Mai mult, fiindcă Săgetătorii vor fi mai liniștiți, se vor calma și vor fi mai înțelegători, având doar de câștigat în relațiile de prietenie, familiale sau de cuplu.
Mai mult, o nouă surpriză îi va bucura pe acești nativi, deoarece se vor împăca cu o persoană cu care erau certați de foarte mult timp.

Citeste si: Bărbatul Capricorn. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Zodiac chinezesc 29 august 2022. Bivolul trebuie să fie mai atent atunci când își alege prietenii!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies