Zodii care întâmpină dificultăți în a-și face prieteni noi

Zodii care întâmpină dificultăți în a-și face prieteni noi
Zodii care întâmpină dificultăți în a-și face prieteni noi

Exista persoane care, prin natura lor, sunt foarte sociabile si reusesc sa stabileasca legaturi noi cu foarte mare usurinta.

Zodii care întâmpină dificultăți în a-și face prieteni noi. Exista persoane care, prin natura lor, sunt foarte sociabile si reusesc sa stabileasca legaturi noi cu foarte mare usurinta. Comunicarea lor este fluenta si rezoneaza foarte usor aproape cu oricine se iveste in calea lor. Alte persoane insa sunt mult mai timide, au nesigurante, traiesc cu frica de a fi respinsi si, pentru ca resimt asemenea emotii in interiorul lor, socializeaza mai greu.

Un semn zodiacal precum Leul nu va avea niciodata probleme in a-si face prieteni noi. Pentru el este firesc si usor. Totusi, pentru alte zodii, sa lege prietenii poate fi obositor. Iata care sunt zodiile care intampina dificultati in a-si face prieteni noi:

Zodii care întâmpină dificultăți în a-și face prieteni noi
Zodii care întâmpină dificultăți în a-și face prieteni noi[Sursa foto: PixaBay]

Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti sunt cele mai timide si le este foarte greu sa iasa din carapacea lor in scopuri de socializare.

Isi doresc prietenii profunde si pline de sens, dar deseori se blocheaza singuri gandind ca vor fi respinsi si, in acest fel, isi pierd curajul. Reusesc insa sa construiasca o prietenie cat timp cealalta persoana este cea care preia initiativa. Dupa ce trec de blocajul emotional initial al Pestelui, oamenii vor descoperi o persoana absolut draguta, care are multe de oferit.

Rac

Racul este o fire sensibila care se gandeste mult la cei din jurul sau si isi doreste sa ii vada fericiti.

Poate lega prietenii foarte frumoase, asta daca ar iesi si el din casa. Racul iubeste caminul sau mai mult decat orice. Nu este o fire care sa iasa saptamanal in cafenele si restaurant. Din acest motiv, prietenii lui pot interpreta ca nu este suficient de interesat de ei si usor se indeparteaza.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Zodii care întâmpină dificultăți în a-și face prieteni noi
Zodii care întâmpină dificultăți în a-și face prieteni noi[Sursa foto: PixaBay]

Varsator

Persoanele din zodiac Varsator sunt in general firi introvertite sit imide, din acest motiv nu reusesc sa isi construiasca foarte usor prietenii. In plus, au probleme de incredere si nu se deschid asa usor fata de alti oameni prin urmare pot fi perceputi drept drept persoane reci. Varsatorii ar trebui sa lucreze la acest subiect, daca isi doresc sa se apropie mai mult de oameni.

Citeste si: Cum îl faci să regrete că te-a pierdut, în funcție de zodia lui!

Citeste si: Ce trasaturi neplacute are in functie de zodie

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies