Zodii care își controleaza partenerul. Vor un sclav, nu o iubita!

Zodii care își controleaza partenerul. Ele vor un sclav, nu un iubit!
Zodii care își controleaza partenerul. Ele vor un sclav, nu un iubit!

Esti capricioasa ori exigenta cu cei din jurul tau? Tinzi sa iti controlezi partenerul si, cand nu iese ca tine, faci crize de furie?

Zodii care își controleaza partenerul. Ele vor un sclav, nu un iubit! Esti capricioasa ori exigenta cu cei din jurul tau? Tinzi sa iti controlezi partenerul si, cand nu iese ca tine, faci crize de furie? Daca da, sansele sunt foarte mari sa aiba legatura cu zodia ta. Uneori, cand ajungem sa ne simtim prea confortabil cu persoana de langa noi, tindem sa ii testam limitele. Desi sa incerci sa controlezi pe cineva este un comportament copilaros, unii adulti se comporta in acest fel.

Este un comportament care depaseste granitele intimitatii si este toxic pentru orice relatie. In plus, multe persoane nici macar nu sunt dispuse sa tolereze un asemenea comportament si este nevoie de multa compasiune, rabdare si grija pentru a accepta pe cineva care este complet obsedat de control. Iata care sunt zodiile care incearca sa isi controleze partenerul:

Zodii care își controleaza partenerul. Ele vor un sclav, nu un iubit!
Zodii care își controleaza partenerul. Ele vor un sclav, nu un iubit![Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Scorpionul, prin felul sau natural de a fi, daca se simte frustrat, acesta isi va varsa frustrarile asupra partenerului printr-un comportament agresiv si posesiv.

Daca partenerul Scorpionului va face ceva ce nu-i place, acest semn zodiacal va pune stapanire pe viata lui si va incerca sa il controleze la orice pas. Ii va invada spatial intim si va fi de-a dreptul sufocant. Partea proasta este ca acest lucru se intampla destul de des, cerand de la partener lucruri pe care nu i le poate oferi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Zodii care își controleaza partenerul. Ele vor un sclav, nu un iubit!
Zodii care își controleaza partenerul. Ele vor un sclav, nu un iubit![Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Rabdarea nu este punctul forte al Berbecului. Este o fire extrem de impulsive si poate chiar sa ajunga sa isi raneasca partenerul. Este posibil sa se simta prost pentru cee ace a facut, dar nu se va invata minte si data viitoare va face la fel. Cand un Berbec nu obtine cee ace isi doreste, va face in asa fel incat sa ajunga acolo.

Devine obsedat de control si de orice miscare a sa, invadandu-I spatiul si viata in cautare de ceea ce are nevoie. Cu forta.

Gemeni

Gemenii sunt firi care se plictisesc extrem de usor si asta este valabil inclusiv intr-o relatie. Sunt deseori nerabdatori cu partenerii lor si devin apoi frustrate daca simt ca nu primesc ceea ce au cerut. Cand apare o problema in relatie, Gemenii deseori isi acuza partenerul ca nu depune suficiente eforturi sau ca nu ii pasa.

Pot devein extrem de posesivi, cicalitori, furiosi si schimbatori, orice ca sa isi manipulezze partenerul in a iesi asa cum isi doresc ei.

Citeste si: Zodii de femei care ti-ar putea fura iubitul

Citeste si: Ei sunt geloșii zodiacului, potrivit astrologului Nicoleta Svârlefus! Duc gelozia la nivel de artă



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies