Zodii care își vor găsi jumătatea in 2022. Cine sunt nativii cu noroc în dragoste

Zodii noroc in dragoste 2022
Zodiile care au noroc in dragoste in 2022

Vezi mai jos zodiile care au noroc în dragoste în anul 2022. Citește horoscop 2022 și vezi ce îți rezervă astrele.

Se anunță cel mai bun an din punct de vedere sentimental pentru mai multe zodii. Iată în articolul de mai jos care sunt zodii noroc în dragoste 2022.

Zodii care vor avea noroc în dragoste în 2022


Rac


De ani de zile, nativii zodiei Rac trăiesc o viață tumultoasă. Nici anul 2022 nu se dezminte pentru nativii zodiei Rac, deoarece vor avea parte de multe ispite și de multe amintiri.

Pentru că nu sunt pregătiți să se așeze la casa lor, Racilor le va face mare plăcere să se lase ispitiți și să se implice în niște aventuri de neuitat, deși după acest lucru s-ar putea să regrete și să sufere foarte mult.

În anul 2022, persoane din trecutul nativilor Rac pot reveni în viața lor să le dea lumea peste cap. Este anul în care se vor descoperi din punct de vedere amoros și sexual și vor trăi la maximum tot ce li se oferă.

Despre cei care sunt deja implicați într-o relație amoroasă, astrologii sunt de părere că ar fi bine să își canalizeze toată atenția și sentimentele în direcția partenerului de viață, căci altfel riscă niște despărțiri extrem de dureroase.

Citeste si: Cele mai puternice femei din horoscop. Se descurca in orice

Horoscop
Horoscop dragoste 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Scorpion

Pentru nativii zodiei Scorpion, anul 2022 este unul esențial din punct de vedere emoțional și sentimental. După mai mulți ani în care s-au preocupat mai mult de carieră, nativii zodiei Scorpion au de gând în anul 2022 să se dedice vieții de familiei și să își întemeieze o familie. Nu este exclus ca unii Scorpioni să se îndrăgostească la începutul anului 2022 și până la finalul anului să aibă un bebeluș.

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop BERBEC 2022. Descoperă ce au rezervat astrele pentru zodia Berbec în noul an!

După cum spuneam mai sus, este un an de cotitură pentru nativii zodiei Scorpion, care își doresc o mare schimbare în viața lor și vor face tot posibilul să își schimbe destinul.

Horoscop 2022
Horoscop 2022 dragoste[Sursa foto: PixaBay]

Se știe deja faptul că nativii zodiei Scorpion sunt de cele mai multe ori irezistibili și vor avea multe persoane în jurul lor, din care vor avea de unde alege.
Persoana potrivită se poate afla deja lângă nativii zodiei Scorpion, dar vor descoperi pe parcursul anului acest lucru.

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător au parte de un an amoros bun, cu multe oportunități pe toate planurile. În jurul lor se află persoane interesante cu care pot crea o conexiune amoroasă bună, însă trebuie să facă o alegere în acest an, de care depinde tot viitorul lor.
De nativii zodiei Vărsător depinde în anul 2022 dacă vor fi sau nu fericiți. Complicați, nativii zodiei Vărsător se vor afla în fața faptului împlinit și vor fi nevoiți să decidă dacă vor sau nu să cunoască mai bine o persoană sau dacă vor sau nu să

aibă o relație cu aceasta.

În plus, în viața amoroasă a nativilor zodiei Vărsător pot apărea persoane din trecut, persoane cu care nu au reușit să aibă o conexiune în trecut, însă acum este momentul să înnoade această legătură. Nu este exclus nici ca nativii zodiei Vărsător să se căsătorească în vara anului 2022 cu o persoană pe care o cunosc la începutul anului.

Horoscop dragoste 2022
Horoscop dragoste 2022, zodiile norocoase[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop 2022. Jupiter, marele benefic, schimbă destine

Anul 2022 este anul în care Jupiter este extrem de bine plasat în zodia Pești, pentru cea mai mare parte a anului. Din acest motiv, multe zodii vor face în anul acesta alegeri, vor încerca să repare lucruri sau să încerce conexiuni mai puternice cu persoanele din jurul lor.

Conjuncția rară a lui Jupiter cu Neptun din 12 aprilie 2022 vine cu o forță de atracție sporită, de care trebuie să profite toată lumea.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop VĂRSĂTOR 2022. Nativii acestei zodii îşi vor putea atinge obiectivele în noul an.

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies