Zodii care nu mai au încredere pentru că au suferit in trecut

Zodii care nu mai au încredere pentru că au suferit in trecut
Zodii care nu mai au încredere pentru că au suferit in trecut

Foarte putine femei sunt norocoase sa iubeasca in viata si sa isi construiasca o familie cu prima lor iubire, care sa ramana toata viata.

Zodii care nu mai au încredere în bărbați pentru că au suferit in trecut. Foarte putine femei sunt norocoase sa iubeasca in viata si sa isi construiasca o familie cu prima lor iubire, care sa ramana toata viata. Multe dintre acestea trec prin mai multe relatii, cu impact mai mare sau mai mic asupra personalitatii lor, in functie de cat de mult s-au implicat, cat de mult s-au daruit, ori cat de mult au fost inselate de parteneri.

Unele femei sunt ranite atat de profund, incat ajung sa nu mai aiba niciodata incredere in alt barbat. Si zodia din care fac parte are un impact asupra deciziilor femeilor. Iata care sunt zodiile care sunt predispuse sa nu mai aiba incredere in barbati urmare a relatiilor din trecut:

Zodii care nu mai au încredere pentru că au suferit in trecut
Zodii care nu mai au încredere pentru că au suferit in trecut[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Scorpionul este zodia cu cel mai mare potential de manipulare.

Este in natura lor sa isi urmeze interesul folosind mijloace care nu sunt mereu ortodoxe. Este inclusiv in natura lor sa nu aiba incredere in oameni. Cand o femeie Scorpion se indragosteste, face un lucru foarte rar, si anume de a-si pune increderea in barbatul pentru care are sentimente. Daca este tradata ori ranita, ajunge ca in viitor sa ridice ziduri si mai mari in jurul ei, ce devin foarte greu de doborat.
Daca ea este capabila sa insele oameni, se gandeste implicit ca si ea poate mai departe sa fie inselata si ajunge in punctul in care nu mai are incredere in nimeni. 

Rac

Racul este cea mai sensibila zodie din cele 12 zodii. Femeia Rac este foarte usor de ranit. Motiv pentru care isi protejeaza sufletul de posibile dezamagiri. In special, daca in trecutul sau, femeia Rac a suferit din dragoste, va avea probleme mari in a-si pune din nou sufletul pe tava si a capata incredere.

Femeia Rac va fi nesigura pe ea si isi va construi singura probleme in relatie, prin lipsa de incredere. Femeia Rac tanjeste dupa iubire dar cu greu va fi implinita.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Zodii care nu mai au încredere pentru că au suferit in trecut
Zodii care nu mai au încredere pentru că au suferit in trecut[Sursa foto: PixaBay]

Pesti

Similar femeii Rac, daca femeia Pesti a fost ranita in trecut, ii va lua mult timp sa treaca peste si sa fie fericita din nou.

Odata ce femeia din zodia Pesti se alege cu inima franta, aceasta va construi un zid inalt in jurul ei si va fi foarte greu pentru un alt barbat sa il darame. Doar un barbat cu intentii serioase sincere va lupta cu adevarat pentru ea, pana ce va construi o familie cu aceasta. Si ea procedeaza bine, pentru ca doar barbatul potrivit merita sa ajunga cu adevarat la ea.

Citeste si: Zodii care se lasă foarte ușor influențate

Citeste si: Venus în Rac. Ce zodii isi gasesc adevarata dragoste

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Gina Bradea, sfaturi în bucătărie! Care este diferența dintre gem și dulceață? „Dulceața este un produs de lux, pe care nu îl mâncăm zilnic. Are foarte mult zahăr, e bombă calorică.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies