Zodii care nu se împacă bine cu mariajul

Zodii care nu se împacă bine cu mariajul
Zodii care nu se împacă bine cu mariajul

3 zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie. Află care sunt!

Casatoria este un angajament de durata si important, nu este facuta pentru oricine, iar aceasta ii poate speria pe multi. Unii isi planifica nunta de tineri, pe cand altii pur si simplu nu se vad in aceasta postura si nu gasesc nimic interesant in a se casatori.

Pentru cei care isi doresc, gandul de a imbraca o rochie de mireasaori un costum elegant si a se casatori cu cel mai bun prieten ii face extrem de fericiti.

Ele sunt cele care isi cauta sotul de la o varsta frageda, pentru ca ard de nerabdare la acest moment si viseaza sa gaseasca pe cineva cu care sa isi imparta toata viata.

Cei care nu sunt facuti pentru casatorie se pun pe ei pe primul loc si vor sa se faca pe ei fericiti inaintea altora. Numai gandul de casatorie le da fiori. Si acest lucru devine o normalitate pentru tot mai multi oameni.

Multi dintre acestia aleg sa se concentreze pe cariera, ori sa calatoreasca cat mai mult.

Zodii care nu se impaca bine cu mariajul
Zodii care nu se impaca bine cu mariajul[Sursa foto: PixaBay]

Pentru cateva zodii, reticenta la casatorie este destul de previzibila. 3 dintre acestea nu sunt facute pentru casatorie. Afla de la noi care sunt.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Gemeni

Gemenii incearca sa stea cat mai departe de acest angajament, deoarece isi fac griji in permanenta  ca sentimentele lor fata de partener se vor schimba dupa casatorie. Uneori, acestora li se pare distractiv sa fie casatoriti, dar aproape mereu ajung sa se razgandeasca. In plus, poate fi dificil sa traiesti cu inca o persoana, asa ca ei sunt convinsi ca mariajul va ajunge inevitabil la divort. Daca gemenii nu sunt cu adevarat indragostiti, nu te astepta la vreo cerere in casatorie.

Zodii care nu se impaca bine cu mariajul
Zodii care nu se impaca bine cu mariajul[Sursa foto: PixaBay]

Sagetator

Sagetatorul este o zodie foarte libertina si nu se vede casatorit, deoarece asta ar insemna pentru el sa isi piarda libertatea si chiar sa se piarda pe el insusi. Sagetatorul este in natura sa o persoana foarte independenta, care adora aventurile si relatiile pasagere. Ideea de relatie serioasa il sperie. Sagetatorul cauta sa se concentreze pe el insusi, cat si pe nevoile sale, asstfel incat casatoria nu este in planurile sale.

Varsator

Varsatorul este o zodie aparte, care uraste casatoria deoarece nu vrea sa se aleaga cu o inima franta. Pentru acesta este foarte greu sa se deschida complet in fata cuiva, asa ca nu vede prea multe sanse in a se casatori. In plus, Varsatorul adora sa fie independent si sa aiba grija de el insusi si isi face griji ca nu va gasi pe cineva cu care sa vibreze.

Astfel ca alege sa stea departe de casatorie.

Citeste si: Ce zodii se potrivesc cel mai bine in iubire

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop zilnic 10 ianuarie 2022. Află ce zodie se află în pragul despărțirii

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies