Zodii care fug de căsătorie. Nu este pe lista lor de dorinţe

Zodii care fug de casatorie. Nu este pe lista lor de dorinte
Zodii care fug de casatorie. Nu este pe lista lor de dorinte

Casatoria este un angajament de durata si important, nu este facuta pentru oricine, iar aceasta ii poate speria pe multi.

Casatoria este un angajament extrem de important, ar trebui sa fie considerata drept un angajament pe viata si nu este facuta pentru oricine. In plus, casatoria ii sperie pe multi. Unii isi planifica nunta de tineri, pe cand altii pur si simplu nu se vad in aceasta postura.

Pentru cei care isi doresc insa sa faca acest pas, gandul de a imbraca o rochie de mireasa si a se casatori ii face extrem de fericiti.

Ele sunt cele care isi cauta sotul de la o varsta frageda, pentru ca ard de nerabdare la acest moment si viseaza sa gaseasca pe cineva cu care sa isi imparta toata viata. Ele sunt cele care vor sa construiasca in doi, sunt cele care gandesc ca in doi puterea creste si pot ajunge sa faca mult mai multe in viata.

Zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie
Zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie[Sursa foto: PixaBay]

Cei care nu sunt facuti insa pentru casatorie se pun pe ei pe primul loc si vor sa se faca pe ei fericiti inaintea altora.

Numai gandul de casatorie le da fiori. Si acest lucru devine o normalitate pentru tot mai multi oameni. Multi dintre acestia aleg sa se concentreze pe cariera, ori sa calatoreasca cat mai mult. Nu este nimic rau in a trai altfel decat varianta clasica, cat timp esti fericit cu viata ta.  Poti avea parte de multe experiente faine atunci cand adopti o viata de burlac si poti sa gusti din placerile vietii cum o persoana casatorita poate ca nu reuseste sa o faca. 

Pentru cateva zodii, reticenta la casatorie este destul de previzibila. 3 dintre acestea nu sunt facute pentru casatorie. Afla de la noi care sunt.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie
Zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Gemenii incearca sa stea cat mai departe de acest angajament, deoarece isi fac griji in permanenta  ca sentimentele lor fata de partener se vor schimba dupa casatorie.

Uneori, acestora li se pare distractiv sa fie casatoriti, dar aproape mereu ajung sa se razgandeasca. In plus, poate fi dificil sa traiesti cu inca o persoana, asa ca ei sunt convinsi ca mariajul va ajunge inevitabil la divort. Daca gemenii nu sunt cu adevarat indragostiti, nu te astepta la vreo cerere in casatorie.

Sagetator

Sagetatorul este o zodie foarte libertina si nu se imagineaza casatorit, deoarece asta ar insemna pentru el sa isi piarda libertatea si chiar sa se piarda pe el insusi.

Sagetatorul este in natura sa o persoana foarte independenta, care adora aventurile si relatiile pasagere. Ideea de relatie serioasa il sperie. Sagetatorul cauta sa se concentreze pe el insusi, cat si pe nevoile sale, asstfel incat casatoria nu este in planurile sale. Nu zicem despre el ca este un om rau, ci pur si simplu not marriage material. Nu e nimic rau in asta. Daca intalnesti insa un Sagetator, gandeste-te bine inainte sa i te oferi.

Zodii care fug de casatorie. Nu este pe lista lor de dorinte
Zodii care fug de casatorie. Nu este pe lista lor de dorinte[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Varsator

Varsatorul este o zodie deosebita da care uraste casatoria, deoarece nu vrea sa se aleaga cu o inima franta.

Pentru acesta este foarte greu sa se deschida complet in fata cuiva, asa ca nu vede prea multe sanse in a se casatori. In plus, Varsatorul adora sa fie independent si sa aiba grija de el insusi si isi face griji ca nu va gasi pe cineva cu care sa vibreze. Astfel ca alege sa stea departe de casatorie. Poate fi convertit insa, daca ajungi in punctul in care ii arati cat de mult il iubesti si cat de mult il doresti si reusesti cumva sa il faci sa se deschida fata de tine. 

Citeste si: CITEȘTE: Ce meserii se potrivesc în funcție de zodie

Citeste si: Zodiile bărbaților răi. Care este intenția lor și cum să le faci față

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies