Zodii de bărbați care nu știu să-și exprime iubirea

Zodii de bărbați care nu știu să-și exprime iubirea
Zodii de bărbați care nu știu să-și exprime iubirea

Unii dintre barbati isi exprima extrem de usor iubirea, in timp ce altii nu. Si nu o fac nu pentru ca nu ar simti

Zodii de bărbați care nu știu să-și exprime iubirea. Unii dintre barbati isi exprima extrem de usor iubirea, in timp ce altii nu. Si nu o fac nu pentru ca nu ar simti, ci mai degraba pentru ca nu stiu cum sa o faca. Exista si situatii in care cativa dintre acestia se tem sa arate ceea ce simt, fie pentru ca au fost raniti in trecut, fie pentru ca asa au fost invatati de mici.

Desi poate fi dificil sa ai o relatie cu un barbat care nu exprima ceea ce simte, faptul ca nu se pricepe sa isi arate sentimentele nu inseamna ca nu te iubeste. Iata care sunt cele 3 zodii de barbati care nu stiu sa isi exprime iubirea:

Zodii de bărbați care nu știu să-și exprime iubirea
Zodii de bărbați care nu știu să-și exprime iubirea[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Barbatii din zodia Gemeni sunt renumiti pentru cat de bine se pricep sa isi exprime ideil, comunicarea reprezentand punctul lor forte.

Totusi, cand vine vorba de sentimente, pentru ei acestea reprezinta deseori un subiect tabu. Gemenii pun accent pe logica si rationamente. Se intampla foarte rar ca un barbat din zodia Gemeni sa faca declaratii de dragoste ori gesturi deosebit de romantice. Gemenii fac asta doar atunci cand considera ca este absolut necesar, de obicei cand sunt pusi la colt de partenera lor. Totusi, desi nu este un punct forte pentru ei sa fie romantici, asta nu inseamna ca nu simt.
Dimpotriva, sentimentele lor sunt extrem de puternice insa deseori ei aleg sa le ingroape cu argumente logice. Vei simti ca esti iubita insa nu prin lucrurile pe care le spune, ci mai degraba prin lucrurile pe care le face pentru tine. Un barbat indragostit din zodia Gemeni va face tot ce ii sta in putinta ca sa fie cu tine, langa tine, pentru tine.

Fecioara

Fecioara este si ea in categoria barbatilor care au dificultati in a-si exprima sentimentele fata de persoana iubita. Nativii din aceasta zodie rar spun deschis ceea ce simt, insa reusesc sa isi exprime iubirea prin gesturi pline de afectiune. Pot face inclusiv activitati mai atipice, cum ar fi sa iti organizeze programul, sa iti ofere sfaturi despre cariera, sa iti gateasca mancare sanatoasa. Desi la prima vedere nu ai incadra aceste gesturi in categoria celor romantice, pentru barbatii din zodia Fecioara este o modalitate de a-si exprima iubirea. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Zodii de bărbați care nu știu să-și exprime iubirea
Zodii de bărbați care nu știu să-și exprime iubirea[Sursa foto: PixaBay]

Varsator

Barbatii din zodia Varsator sunt zodii de aer guvernate de Uranus. Asta inseamna ca sunt recunoscuti pentru dificultatea cu care acestia isi exprima sentimentele. Nativii din zodia Varsator, desi simt sentimente profunde, deseori prefera sa le suprime si sa se comporte ca si cum nu ar exista.

Ei considera ca este o slabiciune sa arate emotii. Deseori pot parea reci si nepasatori, in ciuda faptului ca adevarul este complet altul.

Citeste si: Horoscopul lunii noiembrie. Cum va fi toamna ta! 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies