Zodii de barbati care nu te vor asculta vreodata

Zodii de barbati care nu te vor asculta vreodata

Zodii de barbati care nu te vor asculta vreodata

Exista barbati care fac doar ceea ce vor ei, oricand vor ei si nimeni nu ii poate opri.

Exista barbati care fac doar ceea ce vor ei, oricand vor ei si nimeni nu ii poate opri. Fie sunt contra ta, ori a tuturor, pentru ca nu le place sa li se spuna ce sa faca, fie asa sunt ei, pur si simplu. Exista cateva zodii de barbati care nu vor fi niciodata de acord cu tine si opinia ta, pentru ei, nu va conta. Iata care sunt cele 5 zodii de barbati care vor face doar ceea ce vor ei:

Zodii de barbati care nu te vor asculta vreodata
Zodii de barbati care nu te vor asculta vreodata[Sursa foto: PixaBay]

Taur

Se stie foarte bine ca Taurul este cel mai incapatanat semn zodiacal, in mod special cand incerci sa ii spui sa faca ceva pentru care el are deja un plan. Sa nu crezi ca taurul va fi de acord cu tine. Sunt sanse foarte mari sa ajungeti sa va certati si sa construiti un zid intre voi. Mai bine il lasi sa faca ce vrea el, decat sa incepi o lupta cu el.

Leu

Barbatii din zodia  Leu considera ca exista un motiv intemeiat pentru care ei sunt mereu asa de incapatanati. Daca il confrunti, iti va confirma de fiecare data cat este de mandru, orgolios si capos. Poate fi frustrant da, dar este si admirabil  de cat de ferm este un Leu. Poti ajunge sa te certi cu el pana depasesti orice limita, insa tot nu vei reusi sa il schimbi.

Vei ajunge in final sa crezi ca e bine ca oamenii sa lupte pentru ceea ce cred ei si conteaza pentru ei. S-ar putea chiar sa ii urmezi exemplul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Scorpion

Precum celelalte zodii mentionate aici, Scorpionul este un semn fix, adica el este cel care construieste si stabilizeaza o fundatie.

Tu stii ca poti conta mereu pe el, dar stii si cat de incapatanat este. Sa ii spui unui Scorpion ce sa faca, este aproape imposibil.

Zodii de barbati care nu te vor asculta vreodata
Zodii de barbati care nu te vor asculta vreodata[Sursa foto: PixaBay]

Capricorn

Oricine intalneste un Capricorn, intelege ca acesta nu renunta niciodata. Indiferent ca vorbim despre ceva important, ori minor, lucrurile trebuie sa iasa exact asa cum vrea el. Nu va fi intelegator si nici nu va lua in seama ceea ce ii spui.

Va face ca el intotdeauna. Ii place sa fie independent si nu asculta in jurul lui.

Varsator

Barbatul din zodia Varsator va fi intotdeauna contra celorlalti. Nu ii trebuie un motiv sa faca exact opusul a ceea ce ii sugerezi, el oricum va face fix pe dos. Uneori poate fi amuzant, uneori frustrant, depinde de moment si de gravitatea situatiei. Varsatorul este un rebel in sinea lui.

Si foarte incapatanat.

Citeste si: Horoscopul dragostei pentru săptămâna 27 iunie- 3 iulie 2022

Citeste si: Horoscopul săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie ajunge în pragul despărţirii!



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Gina Bradea, sfaturi în bucătărie! Care este diferența dintre gem și dulceață? „Dulceața este un produs de lux, pe care nu îl mâncăm zilnic. Are foarte mult zahăr, e bombă calorică.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies