Zodii norocoase 2018: cine are bafta tot anul orice ar face

Zodii norocoase 2018: cine are bafta tot anul orice ar face
Zodii norocoase 2018: cine are bafta tot anul orice ar face

Zodii norocoase 2018. Anul 2018 aduce noroc pe toate planurile pentru trei semne zodiacale si noroc in dragoste pentru alti nativi. Iata cine are bafta tot anul.

Zodii norocoase 2018. Leu

Cu sau fara noroc, Leul este si va fi intotdeauna starul zodiacului. Un Leu este in lumina reflectoarelor, indiferent de locul in care se afla, fara a face prea mare efort. Leii au o personalitate magnetica si un caracter puternic. Este foarte usor sa placi un Leu, insa este la fel de usor sa nu il suporti. Leul va fi unul dintre norocosii anului 2018 datorita atitudinii sale de castigator care va atrage in viata lui numai lucruri bune.

De fiecare data cand un Leu va face o greseala, nu se va da batut si va incerca sa reuseasca. In 2018, Leii se vor bucura de sanatate de fier si vor avea o multime de oportunitati in cariera.

Zodii norocoase 2018. Sagetator

Sagetatorul este una dintre zodiile aventuriere ale horoscopului. Este un semn cu o imaginatie bogata si un mod profund de gandire.

Se pare ca Sagetatorul nu are limite atunci cand isi doreste sa obtina ceva in viata. Acest mod de a gandi le va folosi Sagetatorilor si 2018 pentru ca nu exista nimic care sa ii tina in loc. Vor tinti din ce in ce mai sus iar sansele ca totul sa se implineasca pentru ei sunt uriase. In acest an, Sagetatorul va reusi sa gaseasca un echilibru in viata si isi va raspunde la cateva intrebari care il chinuiau de mult timp.

Zodii norocoase 2018. Fecioara

Spre deosebire de anul 2017, anul 2018 va fi extraordinar pentru Fecioare. Iar aici vorbim despre toate aspectele vietilor lor. 2018 va fi unul dintre cei mai buni ani pentru Fecioare, plin de bunastare materiale si emotionala. In 2018, Fecioarele isi vor intari relatiile pe care le au deja, insa isi vor face si noi relatii cu persoanele pe care le admira.

In viata sentimentala vor inflori in 2018. Fecioarele singure isi vor intalni sufletul pereche.

Zodii norocoase 2018. Scorpion

Scorpionii sunt cei mai norocosi in iubire in anul 2018. Au cele mai multe sanse sa isi gaseasca un partener stabil cu care vor construi o relatie armonioasa si pe termen lung. Pentru Scorpioni, iubirea pluteste in aer inca de la inceputul anului, fie ca vorbim despre o veche iubire care se intoarce in vietile lor, fie ca vorbim despre o persoana pe care de-abia au cunoscut-o.

Zodii norocoase 2018. Pesti

Pestii vor avea noroc urias in dragoste in 2018, desi nu isi vor da seama inca de la inceput. Desi pare ca anul incepe inh mod obisnuit, dragostea va aparea pe parcurs, in cele mai neobisnuite forme. In Iunie, Pestii isi vor intari relatia sentimentala pe care o au deja sau vor incepe una noua si foarte promitatoare, scrie horoscope2018.guru
 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop AstroCafe pentru 14 februarie: Surprize de Ziua Indragostitilor pentru trei zodii

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies