Zodii predispuse sa divorteze. Vezi de ce au casnicii esuate

Zodii predispuse sa divorteze. Vezi de ce au casnicii esuate
Zodii predispuse sa divorteze. Vezi de ce au casnicii esuate

Sunt zodii care au sanse mari sa-si traiasca povestea de dragoste pana la adanci batraneti, dar si nativi care, conform astrologilor, par predispusi sa divorteze cel putin o data in viata. Asta nu inseamna insa ca acestia nu-si vor gasi, la un moment dat, sufletul pereche.

1. Gemenii

Gemenii sunt un semn zodiacal dual, iar riscul ca acestia sa nu se poata concentra asupra unei singure relatii este destul de ridicat. Cand vine vorba despre mariaj, nativii numiti "adolescentii zodiacului" pot ajunge cu usurinta la divort, mai ales daca formeaza un cuplu cu o fecioara, un capricorn sau cu pestii.

2. Pestii

Pestii au un caracter complex si de foarte multe ori sunt greu de inteles. Ei sunt foarte sensibili si din acest motiv au tendinta de a exagera lucrurile. Pot sa ajunga la divort atunci cand cineva le raneste sentimentele profund, dar si pentru ca vor ca lucrurile sa iasa perfect, iar cei din jur nu corespund cerintelor lor.

3. Balantele

Balantele sunt foarte echilibrate, iar orice persoana care intentioneaza sa le distruga armonia nu va rezista prea mult timp langa ele.

In timpul casniciei, ele au tendinta de a analiza lucrurile mult prea mult, ceea ce poate deveni deranjant pentru partenerii de viata. Acesta este principalul motiv pentru care balantele ajung de multe ori la divort.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Aceste 3 zodii trec prin schimbari majore in a doua jumatate a anului. Le asteapta o multime de surprize

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies