Zodiile bărbaților răi. Cum sa te descurci cu ei

Zodiile bărbaților răi. Cum sa te descurci cu ei
Zodiile bărbaților răi. Cum sa te descurci cu ei

Exista barbati care, prin natura lor, sunt meniti sa isi construiasca o familie, sa se casatoreasca si sa aiba copii.

Zodiile bărbaților răi. Cum sa te descurci cu ei. Exista barbati care, prin natura lor, sunt meniti sa isi construiasca o familie, sa se casatoreasca si sa aiba copii. Altii insa, adora viata celibatara, adora sa se concentreze pe propria lor dezvoltare si sa se distreze. Din pacate insa, multi dintre acesti barbati sunt atrasi doar de femei inocente si profita de inocenta lor ca sa le seduca si, ulterior, sa le paraseasca, trecand la urmatoarea.

Tinand cont de zodia din care fac parte, barbatii se nasc cu anumite inclinatii catre acest comportament. Iata care sunt zodiile cu risc ridicat sa te raneasca:

Zodiile bărbaților răi. Cum sa te descurci cu ei
Zodiile bărbaților răi. Cum sa te descurci cu ei[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Zodiac Berbec este recunoscuta pentru impulsivitatea sa. Cei care se nasc primavara sunt oameni energetici, buni si plini de initiativa. Sunt oameni de actiune. Au impulsuri puternice si nu prea reusesc sa le infraneze.

Sunt oameni care se decid repede si, cand spun ca isi doresc sa faca un lucru, acestia chiar se pun pe actiune. In anumite aspecte ale vietii, asemenea trasaturi sunt clar privite drept calitati. Totusi, cand vine vorba de relatii, daca te indragostesti de un barbat Berbec, risti sa fii inselata ori chiar parasita pentru o alta femeie care pare mai atragatoare in ochii Berbecului, ori…pur si simplu…pentru ca s-a plictisit de tine.
Berbecul nici macar nu se gandeste intens la actiunile sale, pur si simplu trece la fapte. Poate simti rusine ori regret pentru ceea ce a facut, dar faptul este deja consumat.

Gemeni

Se stie despre barbatii din zodia Gemeni ca sunt destul de aventurosi. Este in natura lor. Poate fi o experienta placuta sa pleci intr-o aventura cu un barbat din zodiac Gemeni si sa te distrezi fantastic cu acesta o vara intreaga, acumuland multe amintiri frumoase.

Fii insa in garda si nu tee grabi sa te aprinzi dupa el, intrucat felul lor sociabil se poate intoarce impotriva ta, cand ei ajung apoi sa socializeze si cu alte femei. Daca nu vrei sa fii ranita, asigura-te ca el este cel care se indragosteste primul si abia apoi pune-ti si tu sentimentele pe tava.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Zodiile bărbaților răi. Cum sa te descurci cu ei
Zodiile bărbaților răi. Cum sa te descurci cu ei[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Cand vine vorba de caracterul manipulator al omului, Scorpionul este prima zodie care iti vine in minte. Daca mai cumulam si cu latura lor razbunatoare, atunci cand se simt deranjati, ar cam trebui sa iti fie frica de Scorpioni sau, cel putin,sa nu le dai suficient cat sa aiba cu ce sa se intoarca impotriva ta, daca ii coplesesc asemenea ganduri vreodata.

Pasiunea ii descrie pe Scorpioni si poti avea momente de neuitat in prezenta acestora insa, de la o distractie de vara/ aventura de o noapte, pana la a considera ceva serios cu un barbat din zodiac Scorpion, tu trebuie sa iei in considerare anumite reserve, astfel incat sa nu fii ranita.

Citeste si: Zodii de barbati care fac doar ce vor ei. Nu te vor asculta

Citeste si: Horoscopul succesului: Ce zodii fac bani

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies