Zodiile care nu vor înceta să înșele nici când relația devine serioasă

Zodiile care nu vor înceta să înșele nici când relația devine serioasă
Zodiile care nu vor înceta să înșele nici când relația devine serioasă

Unii sunt mai permisivi si catalogheaza drept inselat strict contactul intim, in timp ce altii sunt mai restrictivi.

Zodiile care nu vor înceta să înșele nici când relația devine serioasă. Fiecare are propria sa definitie cand vine vorba de inselat. Unii sunt mai permisivi si catalogheaza drept inselat strict contactul intim, in timp ce altii sunt mai restrictivi si catalogheaza drept inselat o prietenie mult prea apropiata, care implica comunicare si timp petrecut impreuna. Adevarul trist este ca exista oameni din fiecare zodie care isi inseala partenera de viata.

Unele nu descopera niciodata, in timp ce altele reusesc sa inteleaga situatia. Din cele care descopera ca sunt inselate, unele iarta si mai acorda o sansa relatiei, in timp ce altele aleg despartirea. Indiferent de situatie, este oribil sa fii inselata si poate construi in tine problem grave de incredere la adresa viitorilor parteneri. Devine mai greu sa lasi oamenii sa intre in viata ta, intrucat nu vrei sa fii ranita din nou.

Zodiile care nu vor înceta să înșele nici când relația devine serioasă
Zodiile care nu vor înceta să înșele nici când relația devine serioasă[Sursa foto: PixaBay]

Nu toti reprezentantii unui anumit semn zodiacal vor insela. Totusi, exista unele semen zodiacale mai predispuse la ispite. Iata care sunt zodiile care nu vor inceta sa insele nici macar cand relatia devine serioasa:

Pesti

Barbatii care fac parte din zodia Pesti sunt cei mai predispusi la indifelitate. Sunt sensibili si emotionali si nu se pot abtine sa nu actionize la cea mai mica schimbare de dispozitie.

Un barbat Pesti suparat pe tine isi va gasi alinarea in alta casa. Asta nu inseamna insa ca te va parasi. O va face doar ca sa isi regleze emotiile. In mod ironic, alege sa ramana langa tine, dar sa te insele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Balanta

Barbatul Balanta este intruchiparea flirtului, motiv pentru care multe femei ezita sa intre intr-o relatie cu o Balanta. Desi ai crede ca flirtul se va opri odata ce Balanta se afla intr-o relatie serioasa, ei bine, acest lucru nu se intampla.

Gemeni

Gemenii au nevoie de foarte multa atentie de la partenera sa. Daca nu primesc ceea ce au nevoie, acestia tind sa caute in alta parte.

Pot fi extrem de indecisi asa ca prefera sa aiba la dispozitie mai multe optiuni.

Zodiile care nu vor înceta să înșele nici când relația devine serioasă
Zodiile care nu vor înceta să înșele nici când relația devine serioasă[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Barbatii Scorpion pot fi extrem de iubitori si dedicati partenerilor sai si vor ramane asa cat timp primesc acelasi lucru inapoi. Daca insa sunt deranjati cu ceva, se vor razbuna. Si o pot face chiar si prin actiunea de inselat. Ar trebui sa ai grija cand iubesti un Scorpion, sa nu ii gresesti cu ceva.

Citeste si: Ai inselat o zodie? De cine trebuie sa fugi, daca mai vrei sa traiesti

Citeste si: Cum reacționează zodiile atunci când sunt înșelate. Razbunarea e la cote maxime



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies