Zodiile care pierd totul în luna august. Toamna le găsește în suferință

Zodiile care pierd totul în luna august. Toamna le găsește în suferință
Zodiile care pierd totul în luna august. Toamna le găsește în suferință

Care sunt cele trei zodii care vor avea parte de ghinion în luna august a anului acesta?

Din nefericire, nu toate relațiile țin „până la adânci bătrâneți”. Iată cele trei zodii care vor suferi o despărțire în luna august.

BERBEC (21 martie-20 aprilie)

Cei care sunt nativi ai zodiei Berbec vor avea de suferit pe toată durata lunii august. Astfel, dacă unii dintre Berbeci vor avea parte de lucruri bune care să-i bucure, ceilalți vor avea parte doar de durere și suferință sentimentală.

Este foarte posibil să treceți prin despărțiri dureroase și grele. Va fi o perioadă în care veți fi pus la multe încercări grele, veți avea parte de suișuri, dar mai mult de coborâșuri, veți fi măcinat sentimental, mai ales dacă vă aflați în relații de lungă durată, unde lucrurile vor fi mai grele deoarece v-ați obișnuit cu partenerii. 

La job, nimic nu va mai fi la fel.

E posibil să fii concediat și, privind economiile, este posibil ca tot ce ai strâns până acum să fie pierdut pe apa sâmbetei. Când vine vorba despre contracte și afaceri, vei avea parte numai de ghinion.

Citeste si: Compatibilitatea zodiilor în căsătorie! Vezi cu ce zodie poți forma o căsnicie

BALANȚĂ (23 septembrie-22 octombrie)

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Nici nativii zodiei Balanță nu vor avea parte de zile prea bune. Veți trece prin răsturnări dramatice de situație, vi se vor da planurile peste cap, viața cu partenerul va fi din ce în ce mai tensionată, mai ales dacă în ultima perioadă ați experimentat conflicte în viața de cuplu. Vă va fi aproape imposibil să rezolvați lucrurile pe parcursul lunii august și nu este exclus să aveți parte de o despărțire dureroasă. 

În ceea ce privește starea financiară, vei fi atras în plasa lăcomiei și vei cheltui tot ce ai strâns pe lucruri inutile doar pentru a te consola. În final, vei rămâne fără banii cheltuiți și cu mobilă nouă de care nu aveai nevoie în casă. 

Citeste si: //LEU// Horoscop pentru luna AUGUST 2021. Nativii Leu pot întâlni sufletul pereche!

VĂRSĂTOR (20 ianuarie-18 februarie)

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de greutăți majore în ceea ce privește viața de cuplu, dar și viața personală. Nativii pot afla lucruri șocante despre partenerii lor, cei care au stabilit nunta sau sunt căsătoriți este foarte posibil să amâne evenimentul sau chiar să divorțeze și să aibă parte de o despărțire deloc plăcută și deloc ușoară.  

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: //18 iulie 2021: horoscop// Află ce zodie ajunge în pragul despărţirii!

Veți afla pe pielea voastră cum este să rămâneți fără niciun ban. Va trebui să găsiți modalități prin care să vă purtați de grijă fără aceleași economii, veți apela la persoanele din jur pentru sprijin financiar, veți trece printr-o adevărată provocare în luna august, din care nu vă veți reveni prea curând.

 

 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies