Zodiile care sunt afectate de Luna Plina in aceasta noapte! Schimbarile majore pe care le fac in viata lor

Zodiile care sunt afectate de Luna Plina in aceasta noapte! Schimbarile majore pe care le fac in viata lor
Zodiile care sunt afectate de Luna Plina in aceasta noapte! Schimbarile majore pe care le fac in viata lor

Daca in urma cu o zi a avut loc Echinoctiul de toamna, atunci in seara aceasta va avea loc fenomenul Lunii Pline. O zodie va fi afectata si va avea parte de suisuri si coborasuri pana spre jumatatea lunii octombrie.

In aceasta seara are loc fenomenul Lunii Pline. Una dintre zodii va fi afectata de energiile care se vor rasfrange asupra ei. Nu doar ca va avea parte de suisuri si coborasuri, dar se pare ca va fi pusa in situatia de a face alegeri importante pentru viitor.

Este vorba despre zodia Berbec. Luna Plina din aceasta noapte ii va face pe nativii Berbeci, pana pe data de 8 octombrie, sa fie bulversati, emotivi, poate chiar si panicati.

De asemenea, au ocazia de a lua alegeri utile pentru viata lor: sa treaca peste anumite obstacole, sa prinda curaj, sa renunte la diferite obiceiuri si chiar si aiba parte de niste schimbari pozitive.

Pe de alta parte, nativii Berbeci trebuie sa aiba grija si la persoanele care se afla langa ei. Trebuie sa-si aleaga oameni care chiar tin la ei si care ii vor sustine in toate demersurile catre o viata mai buna, mai pozitiva.

De asemenea, nici celelalte zodii nu sunt date la o parte, deoarece si pentru acestea vor fi schimbari majore, mai ales in comportament, simturi, sentimente si chiar si cariera. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Trei zodii sufera din cauza echinoctiului de TOAMNA. Vor avea zile de COSMAR

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies