Zodiile care vor avea sărbători de vis

Zodiile care vor avea sărbători de vis
Zodiile care vor avea sărbători de vis

Luna decembrie va fi de neuitat pentru trei zodii.

Luna decembrie vine cu mari surprize pentru trei zodii, care vor avea parte de sărbători de vis. Iată mai jos cine va petrece sărbătorile de Crăciun cu zâmbetul pe buze. Va fi o lună pe care nimeni nu o va uita vreodată.

Racii sunt extrem de fericiți în luna decembrie. Venirea pe lume a unui copil sau întemeierea unei familii sunt niște vești care le schimbă complet viața.

A venit momentul să se bucure de lucrurile pe care le-au strâns și să împărtășească și cu ceilalți ce au.

Jupiter în Scorpion îi ajută pe Raci, care îşi împlinesc dorinţe foarte importante în ultima lună a anului 2019. Vor păși cu dreptul în noul an, mult mai optimiști și cu oameni care îi apreciază și îi iubesc pentru tot ceea ce fac zi de zi.

Citeste si: Horoscop 4 decembrie 2019. Două zodii primesc o mare surpriză de la persoana iubită

Citeste si: Horoscop 2- 8 decembrie 2019. Trei zodii trebuie să evite discuții aprinse, riscă să piardă TOTUL

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Zodiile care vor fi trădate în luna decembrie! Vor trăi durerea supremă

Și pentru nativii zodiei Gemeni luna decembrie vine cu vești bune. Unii dintre ei pot face următorul pas în relație, fie că este vorba despre o mutare, o logodnă sau chiar o căsătorie. Nimic nu este mai frumos decât o nuntă în luna decembrie sau începutul lunii ianuarie, iar veștile care vin în viața nativilor zodiei Gemeni îi bucură nespus. Vor avea curajul să pună piciorul în prag atunci când este cazul și să stabilească niște parteneriate din care vor avea numai de câștigat.

Nativii zodiei Săgetător au ocazia să se mute

Săgetătorii scapă de Saturn şi Luna Neagră, iar lucrurile se mai calmează și pentru ei în luna decembrie, după ce au avut un an destul de complicat. Ultima lună a anului îi va prinde pe nativii zodiei făcându-și planuri mărețe pentru anul care vine. Unii nativi vor face mai multe compromisuri, se vor muta sau vor alege un alt loc de muncă, dar este totul în beneficiul lor și își vor da seama că este cea mai bună alegere pentru ei.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop Mariana Cojocaru 1 - 7 decembrie 2019. Trei zodii au mari probleme în dragoste, două își pot pierde locul de muncă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies