Zodiile care vor fi cu ochii în lacrimi la final de octombrie! Pierd totul

Zodiile care vor fi cu ochii în lacrimi la final de octombrie! Pierd totul
Zodiile care vor fi cu ochii în lacrimi la final de octombrie! Pierd totul

Sfârșitul lunii octombrie vine cu foarte multă tristețe pentru unii nativi. Racii vor pierde foarte mulți bani, iar Capricornii pot rămâne fără bani.

Câteva zodii vor încheia luna octombrie în lacrimi. Pentru acești nativi se pare că finalul anului este unul destul de complicat.

Berbec

Pentru berbec, luna octombrie se termină în melancolie. O ființă singuratică, berbecul va căuta întotdeauna să se integreze în grupuri sau să-și găsească sufletul pereche. Din păcate, acest lucru nu va fi posibil pentru acest nativ. 

zodii lacrimi final octombrie
sfarsitul lunii octombrie vine cu multă tristețe pentru unii nativi[Sursa foto: PixaBay]

Taur

Pentru tauri sfârșitul lunii octombrie vine acoperit cu multă iubire. Nativii aceștia sunt îmbrățișați și lăudați din toate părțile. La muncă totul merge ca pe roate, iar familia nu mai contenește cu declarațiile de dragoste. Totuși, taurul se poate simți sufocat, așa că încearcă să-i lași puțin spațiu pentru a reuși să digere toată această iubire.

Gemeni

Gemenii vor încheia luna cam strâmtorați. Din cauza exceselor și a modului în care și-a cheltuit banii, nativul gemeni va plânge la final de lună. Nu trebuie însă exagerat. Prin muncă, toți banii vor reveni la locul lor. Ar fi recomandat ca gemenii să nu mai cheltuie bani pe lucruri inutile.

Rac

Pentru nativul rac, totul pare că merge cât se poate de rău la locul de muncă.

Nu se poate concentra și asta îi aduce numai neplăceri. Trebuie să aibă grijă, poate va fi concediat. O altă problemă pentru rac, este modul în care își gestionează timpul petrecut alături de persoana iubită. Nu știe nici el ce vrea, așa că ajunge la finalul lunii octombrie sa fie singur și trist. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

zodii varsa lacrimi luna octombrie
unii nativi nu sunt feriți de tristețe în luna octombrie[Sursa foto: PixaBay]

Leu

Din cauza felului de a se impune, la sfârșitul lunii octombrie, leul va rămâne fără prieteni.  Nativul leu are impresia că tot ce spune, este și adevărat, iar din această cauză, prietenii încep să îl părăsească. La locul de muncă, cei care nu îi vor binele, îi vor băga bețe în roate. 

Fecioară

Fecioara a fost foarte muncitoare de-a lungul anului și asta se poate observa cu ochiul liber.

La locul de muncă este extrem de lăudată, motiv pentru care i se oferă o mărire de salariu. Sfârșitul lunii octombrie îi aduce fecioarei lipsă de putere și din această cauză, frustrările vor începe să se adune. Prea multă muncă o face pe fecioară anxioasă și nervoasă. Va plânge de nervi la finalul lunii. 

Balanță

Pentru balanță, luna noiembrie se termină în singurătate. Din cauza faptului că se plânge prea mult, balanța riscă să rămână singură.

Atât colegii de muncă, cât și prietenii, încep să-i respingă propunerile de a ieși, doar pentru a nu mai auzi încă o dată poveștile triste pe care le spune acest nativ.

Scorpion

Pentru acest nativ, momentele în familie sunt cele mai frumoase. Singura problemă a scorpionului este că muncește prea mult. Ar fi cazul ca la finalul lunii să îți iei câteva zile libere.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Săgetător

Nativul săgetător este mai fericit ca niciodată. Pe plan personal toate lucrurile par să intre pe un făgaș normal, iar la locul de muncă, săgetătorul are parte de o creștere salarială.

Capricorn

Din cauza faptului că e cheltuitor, pe nativul capricorn îl prinde finalul lunii cam strâmtorat. Va trebui să facă economii, altfel riscă să rămână lefter.

Vărsător

Pentru vărsător, finalul lunii octombrie aduce stabilitate. În plan personal, vei avea parte de supriza vieții tale. 

Pești

Pentru pești, lacrimile vor curge neîncetat la final de lună. Din cauza unei despărțiri, peștii vor fi foarte triști și își vor îneca supărarea în singurătate. 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Zodiile care își vor găsi sufletul pereche în anul 2020! E anul lor!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies