Zodiile care vor fi înșelate în luna iulie

Zodiile care vor fi înșelate în luna iulie
Zodiile care vor fi înșelate în luna iulie

Luna iulie vine cu surprize neplăcute pentru trei zodii. În luna lui Cuptor, trei zodii vor fi înșelate de partenerul de viață.

După o relație de lungă durată, acești nativi primesc cea mai mare lovitură de la viață. Iată cine va suferi în luna iulie în dragostei:


Horoscop dragoste: Zodiile care vor fi înșelate în luna iulie

Nativii zodiei Rac au probleme financiare serioase de câteva luni și nici în viața personală lucrurile nu merg mai bine. Deși credeau că relația funcționează foarte bine și că se îndreaptă către căsătorie, nativii zodiei Rac vor afla că persoana pe care o iubeau îi va înșela.

Fiind niște firi extrem de sensibile, trădarea va fi o mare lovitură pentru nativii zodiei Rac!

Astrologii le recomandă nativilor zodiei Rac să se îndrepte către o activitate care le face plăcere, precum gătitul sau cititul. Astfel vor putea să treacă mai ușor peste tot ce se întâmplă în viața lor. 

Nici nativii zodiei Fecioară nu vor avea o lună iulie prea ușoară. Problemele de la serviciu se vor suprapune cu problemele în dragoste și nu este exclus ca la finalul lunii să afle că au fost trădați de persoana iubită.

Din fericire, nativii zodiei Fecioară vor putea să depășească mai ușor această trădare și vor reuși să fie fericiți.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Zodiile care vor fi înșelate
Zodiile care vor fi înșelate în luna iulie[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: 5 zodii de bărbați care vor face mereu ce vor. Nu te vor asculta niciodată!

În plus, în viața nativilor Fecioară poate reveni o persoană din trecutul lor, care poate fi alinarea de care au nevoie.

Dacă își vor deschide sufletul, nu este exclus să transforme această reîntâlnire într-o frumoasă poveste de dragoste, cu final fericit.

Citeste si: TOTUL despre ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

 

A treia zodie care va fi trădată în luna iulie este zodia Săgetător. Nativii acestei zodii așteptau cu nerăbdare să facă un pas înainte în relație, însă luna august îi va prinde singuri și neconsolați.

De ei depinde cum vor petrece restul vacanței de vară, deoarece în jurul lor își fac simțită prezența mai multe persoane extrem de interesante, care le pot schimba viața la 180 de grade.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies