Zodiile care vor pierde totul în luna decembrie! Încheie anul în lacrimi

Zodiile care vor pierde totul în luna decembrie! Încheie anul în lacrimi
Zodiile care vor pierde totul în luna decembrie! Încheie anul în lacrimi

Nu vor uita niciodată aceste momente.

Anul 2019 se termină într-un mod pe care nativii a două zodii nu îl vor uita niciodată. Luna decembrie vine cu vești devastatoare și cu lacrimi pentru aceste zodii, care trebuie să se aștepte la tot ce este mai rău.

Iată cine va avea un final de an extrem de greu:

Pentru nativii zodiei Pești, luna decembrie va fi una pe care nu o vor uita niciodată.

Încă de la începutul lunii, unii nativi pot primi vești teribile din partea unui membru al familiei. Poate fi o despărțire sau pierderea unei persoane extrem de dragi.

Și pentru că sunt foarte sensibili, nativii zodiei vor fi extrem de triști și vor avea nevoie de tot sprijinul celor dragi. În plus, alți nativi pot pierde niște bani în urma unei afaceri ori dacă vor face un împrumut.

Trebuie să fie extrem de atenți ce afaceri fac și cu cine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Horoscop era Vărsătorului. Cum sunt influențate zodiile: „Ne scoate din tipare”

Citeste si: Zodiile care se îmbogățesc în luna decembrie

Citeste si: EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru 24- 30 noiembrie 2019! Zodiile care au nevoie de îndrumare

Nativii zodiei Taur, sfătuiți să fie mai atenți la cei din jur

A doua zodie care trece printr-o lună extrem de dificilă este zodia Taur. Pentru că vor lucra foarte mult pe ultima sută de metri, acești nativi vor neglija ce se întâmplă în jurul lor.

Unii nativi vor fi trădați ori părăsiți chiar atunci când se vor aștepta mai puțin. Finalul anului va fi unul de neuitat pentru Tauri, care vor plânge cu lacrimi amare și se vor gândi ce au făcut greșit.

Deși vor încerca să fie puternici în fața celorlalți, nativii zodiei Taur vor fi mai vulnerabili ca niciodată. De aceea ar trebui să fie mai atenți la semnalele pe care cei din jur le dau și să interpreteze ce se întâmplă.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop era Vărsătorului. Cum sunt influențate zodiile: „Ne scoate din tipare”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies