Zodiile și cele mai mari ciudățenii! Top ciudățenii maxime la fiecare zodie! Te recunoști?

Zodiile și cele mai mari ciudățenii! Top ciudățenii maxime la fiecare zodie! Te recunoști?
Zodiile și cele mai mari ciudățenii! Top ciudățenii maxime la fiecare zodie! Te recunoști?

Daca esti pasionat de zodii si horoscoape, cu siguranta stii cateva caracteristici ale semnului zodiacal in care te-ai nascut.

Daca esti Scorpion, de exemplu, stii ca despre tine se spune ca esti “misterios, pasional si sexy”. Si daca esti Peste, cu siguranta ai aflat ca ai o latura “creativa”. Exista, insa, si lucruri mai putin cunoscute, unele de-a dreptul bizare, dar totusi fascinante. Trebuie sa le afli si tu!

Iata top ciudatenii maxime la fiecare zodie. Nu stiai ca esti asa!


Berbec

Berbecul este un semn al increderii de sine si al curajului. Se stie despre ei ca sunt lideri innascuti. Un lucru foarte comun la Berbeci, pe care multi oameni nu-l remarca, este un semn in frunte. De ce? Explicatia este simpla. Pentru ca, in copilarie, Berbecii sunt foarte repeziti si de cele mai multe ori se lovesc la cap.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Zodiac CHINEZESC săptămânal 15-21 APRILIE 2019. Previziuni, noroc în amor și mesaje pentru zodii

Citeste si: Horoscop pentru a doua jumătate a lunii APRILIE. Cele mai ghinioniste zodii de Florii și Paște. Urmează o perioadă neagră pentru acești nativi


Taur

Daca esti Taur, cel mai probabil stii despre tine ca esti o fire practica si responsabila.

Insa, dincolo de faptul ca stii sa-ti speli singur rufele sau sa faci mancare, ar mai trebui sa stii ca esti foarte priceput la bani. Dintre toate zodiile, esti singurului care are toate sansele sa atinga venituri de 100.000 de euro pe an.


Gemeni

Gemenii pasionati de horoscop stiu despre zodia lor ca are abilitatea de a invata rapid, de a se adapta si de a genera idei.

Ceea ce nu se stie despre nativii zodiei Gemeni este ca au sanse foarte mari sa castige concursuri datorita istetimii lor. De altfel, cei mai multi castigatori de premii Nobel sunt Gemeni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies