Zonele erogene in functie de zodie: cum il faci sa ia foc in dormitor

Zonele erogene in functie de zodie: cum il faci sa ia foc in dormitor
Zonele erogene in functie de zodie: cum il faci sa ia foc in dormitor

Odata descoperite, zonele erogene pot deveni cu usurinta cele mai bune "arme" in intimitate, fiind principalele responsabile de exploziile de placere si tipetele fierbinti de extaz. De la o zodie la alta acestea difera.

Berbec (21 martie- 20 aprilie) Atât femeile, cât şi bărbaţii născuţi sub semnul Berbecului se „înfierbântă” când le sunt dezmierdate faţa, părul şi urechile. Dacă-i scarpini uşor între corniţe, dacă îi atingi delicat pe frunte sau dacă le gâdili lobul urechii, latura sălbatică a Berbecilor te va surprinde într-un mod plăcut.

Taur (21 aprilie- 21 mai) Taurii sunt scoşi din minţi când le este atins gâtul.

Sărutările sau masajele pun punctul pe „i”, iar femeile Taur se excită atunci când partenerul se joacă cu sânii lor. Taurilor le place să fie dominaţi, sărutaţi şi mângâiaţi pe tot corpul în timpul actului sexual.

Gemeni (22 mai- 21 iunie) Cine se află în pat cu un nativ Gemeni trebuie să acorde atenţie sporită mâinilor, braţelor, umerilor şi coapselor. Câteva atingeri senzuale cu buzele şi limba pe interiorul palmei sau pe umeri, iar nativul Gemeni se va topi de plăcere.

Acestea sunt cele mai sensibile zone de pe corpul lui! Vezi unde trebuie sa il atingi!

Rac (22 iunie- 21 iulie) Hormonii bărbaţilor aflaţi în zodia Racului scapă de sub control atunci când femeia din patul lor le sărută abdomenul, iar pentru o femeie Rac, combinaţia sâni-abdomen poate provoca extaz.

Leu (23 iulie- 22 august) Spatele, mâinile şi coloana vertebrală sunt punctele sensibile ale dominatorului Leu.

Câteva zgârieturi pe spate sau atingeri fine cu limba pe linia coloanei, combinate cu un suflu uşor, îl vor provoca pe nativul Leu să-ţi arate de ce este numit Regele Junglei.

Fecioară (23 august – 22 septembrie) Nativul Fecioară înnebuneşte de plăcere când partenerul îşi concentrează atenţia asupra abdomenului şi gâtului. Priveşte-l în ochi în timp ce îl săruţi de sus în jos pe abdomen, în timp ce îl strângi uşor cu o mână de baza gâtului şi cu siguranţă te va suna a doua zi.


Balanţă (23 septembrie- 22 octombrie) Raţiunea Balanţei păleşte atunci când îi sunt dezmierdate fesele şi spatele. Muşcăturile uşoare în timpul actului sexual şi dominarea lor vor face ca situaţia să încline în favoarea ta.

Citeste continuarea aici.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

VIDEO Antoni o complimentează pe Alexandra! Gagea intervine în discuție: "Mi se pare o fată cu simțul umorului, mi se pare o fată care a demonstrat că iubește!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies