Daca vrei sa prepari o gustare deosebita pentru invitatii tai incearca acesta reteta delicioasa.
Ingrediente
Ulei de masline
2 zucchini de marime medie
Parmezan ras
Pesmet
Sare si piper
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Mod de preparare
Pregateste o tava pentru copt si incinge cuptorul.
Aseaza in tava hartie de copt si pulverizeaza putin ulei de masline pe acesta.
Feliaza zucchini si amesteca-l intr-un bol cu ulei de masline.
Combina intr-un alt bol parmezanul ras, pesmetul, putina sare si piper.
Tapiteaza fiecare felie de zucchini cu amestecul de parmezan si pesmet astfel incat sa obtii un invelis destul de gros.
Aseaza feliile astfel pregatite in tava pe foaia de copt.
Pune preparatul la cuptor cam 20 de minute, pana cand zucchini devine crocant.
Acest preparat il poti servi cu un vin alb. Noi iti recomandam un Chardonnay!