Zucchini sticks, rețeta pregătită de Giulia Nahmany. „Nu uita de ingredientul secret .Este absolut delicios. Cât de bun este, Doamne!”

Zucchini sticks, rețeta pregătită de Giulia Nahmany. „Nu uita de ingredientul secret .Este absolut delicios. Cât de bun este, Doamne!”
Zucchini sticks, rețeta pregătită de Giulia Nahmany. „Nu uita de ingredientul secret .Este absolut delicios. Cât de bun este, Doamne!”

Giulia Nahmany a pregătit o rețetă care poate înlocui foarte ușor cartofii prăjiți. Zuchinni sticks, preparatul delicios, realizat foarte rapid.

Giulia Nahmany este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte numeroase rețete ușor de realizat. Actrița este pasionată de tot ce ține de mâncare, nutriție, însă este atrasă și de zona de film și fashion, astfel, reușește de fiecare dată să încânte prin postările sale și să atragă prin diferite aspecte ale vieții personale și profesionale. De această dată, vedeta a pregătit zucchini sticks, o rețetă delicioasă despre care nu s-ar fi gândit vreodată că ar putea să înlocuiască gustoșii cartofi prăjiți.

“O rețetă delicioasă pe care nu vei vrea să o împarți cu nimeni. Dacă m-ai fi întrebat în urma cu câțiva ani ce fel de mâncare nu aș împărți în ruptul capului, probabil că aș fi răspuns, ca mulți ani tineri… cartofii prăjiți. Și dacă tot atunci mi-ai fi spus că exista ceva mai bun decât cartofii prăjiți și mi-ai fi arătat niște zucchini, cu siguranță nu te-aș fi crezut.
Însă după ce o vei încerca, îți vei da singura seama că este ceva divin!”,
a spus Giulia Nahmany.

Ingrediente:

  • Un zucchini
  • O lingură de parmezan ras
  • Puțin ulei de măsline
  • 1-2 linguri de mălai
  • jumătate de lămâie
  • Pătrunjel (se pune după ce le scoți din cuptor)
  • Condimente după preferințe( eu am folosit chilli)

Cum pregătește Giulia Nahmany zucchini sticks

Citește și: Giulia Nahmany își dezvăluie rețeta de biscuiți dietetici: „În doar 10 minute sunt gata de savurat!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Giulia Nahmany a realizat înghețata preferată a starului Dua Lipa. Ce combinație inedită preferă vedeta internațională? „Nu spune că nu îți place până nu încerci.”

Aceasta a explicat, pas cu pas, care sunt pașii în realizarea acestui preparat, dar și care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru ca totul să iasă delicios. Începe prin a tăia zucchini în fâșii late, peste care adăugă parmezanul ras, uleiul de măsline, jumătate de lămâie stoarsă, iar condimentele după bunul plac pot fi adăugate și ele înainte să introduceți totul la cuptor. Este o rețetă irezistibilă, fiind unul dintre preparatele ei preferate.

Acestea vor ieși crocante și aurii, iar la gust se aseamănă cu cel al cartofilor prăjiți, astfel că reușește să fie garnitura perfectă alături de o masă copioasă, bogată în vitamine. “Taie zucchini-ul în bețigase puțin mai late, peste care adaugă puțin ulei de măsline, 1-2 linguri de mălai, parmezanul ras si condimentele. Tot ce îți rămâne de făcut este să așezi zucchini-ul într-o tavă și să îl introduci la cuptor sau dacă preferi, să îl pregătești la Airfryer.
Nu uita de ingredientul secret: lămâia! Puțin suc de lămâie proaspăt presărat peste sticks-urile de zucchini îi amplifică savoarea și îl face irezistibil. “Este absolut delicios. Cât de bun este, Doamne!”,
a explicat Giulia în timp ce pregătea această rețetă.

Citește și: Rebecca, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Nu regret nimic” Ce planuri are bruneta după părăsirea emisiunii- kanald.ro

Citește și: "Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică- stirilekanald.ro

View this post on Instagram

A post shared by GIULIA NAHMANY (@giulianahmany)



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Giulia Nahmany a realizat înghețata preferată a starului Dua Lipa. Ce combinație inedită preferă vedeta internațională? „Nu spune că nu îți place până nu încerci.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Verdict final în cazul tragediei din Grădina Botanică din Craiova. Câți ani va sta după gratii ucigașul Melisei

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cine este și câți ani are Selen Domaç, actrița care da viață personajului Ayten, fosta iubita a lui Orhan, din serialul „Totul pentru familia mea”! Iată cum arăta aceasta în urmă cu un deceniu

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies