Zumrut, atitudine șocantă

Zumrut, atitudine șocantă
Zumrut, atitudine șocantă

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Melek”, difuzat la Kanal D, o vom regăsim pe Defne extrem de nefericită din cauza situației logodnicului său.

Defne insistă să își ajute logodnicul, însă nu face decât să îi accentueze starea de neputință iar Omer va reacționa șocant în ceea ce privește sprijinul tinerei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cu toții se simt neputincioși în fața situației dure cu care se confruntă Omer și speră ca tânărul să se însănătoșească.

Zumrut însă, are o atitudine ciudată atunci când vine vorba de Defne. Pentru că niciodată nu a fost de acord cu iubirea dintre nepotul său și fiica lui Melek, acum femeia pare mulțumită de situație.

Funda și Alpay se află într-un nou impas. Acum, după ce Alpay a aflat că este însărcinată, Funda nu crede că aceasta va fi un tată bun pentru copilul lor.

În mod neașteptat, Alpay face eforturi să-i demonstreze soției sale contrariul.

Va reuși Defne să îi fie sprijin, în continuare, logodnicului său și, ce își dorește, de fapt, Zumrut, acum că Omer a “uitat-o” pe Defne, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Melek”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies