Zümrüt, o viață de coșmar

Zümrüt, o viață de coșmar
Zümrüt, o viață de coșmar

În această seară, într-un nou episod din “Promisiunea”, serialul difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, telespectatorii vor fi purtați, prin intermediul micului ecran, în realitatea șocantă pe care o trăiește frumoasa Zümrüt.

Proaspăt căsătorită cu Adil, nevoită fiind să facă acest pas, la insistențele mamei sale, Zümrüt este copleșită de întreaga situație. Întâlnirea șocantă cu Serhat, pe care îl știa mort pe câmpul de luptă, îi răvășește complet sufletul și, plină de remușcări, Zümrüt caută iertarea în ochii tânărului de care este îndrăgostită. Serhat nu doar că nu iartă trădarea lui Zümrüt, dar nici nu vrea să mai audă de ea.

O întâmplarea teribilă însă se va petrece în proaspăta familie Demirkan, iar Zümrüt va fi nevoită să suporte tragediile ce urmează a se succede cu repeziciune în viața sa. Adil va fi victima unui atac venit din partea lui Vahap, iar disperarea și suferința fără margini zduncină puternica familie Demirkan. Abbas are un rol uluitor în întreaga poveste, însă nimeni nu bănuiește până unde duce dorința de putere a acestuia.

Când Azimet aude că Vahap era “iubitul secret” al lui Zümrüt, are o singură dorința pentru a se răzbuna pe tânăra noră, iar la auzul acesteia, chiar și Abbas se cutremură.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Moartea soțului său nu a făcut decât să-i amplifice suferințele vieții de coșmar în care trăiește Zümrüt iar de aici și până la un gest extrem va fi doar un pas.

Cine se face vinovat, cu adevărat, de moartea lui Adil, cum decide Azimet că poate fi răzbunată moartea fiului său și ce decizie incredibilă va lua Serhat, în legătură cu Zümrüt, care va șoca întreaga familie Demirkan, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod tulburător din serialul “Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D.

Serialul “Promisiunea” va putea fi urmărit săptămânal, de luni până joi, de la ora 20:00, numai la Kanal D. 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies