Zumrut, “pusă la zid” de Omer

Zumrut, “pusă la zid” de Omer
Zumrut, “pusă la zid” de Omer

Tensiunile ating cote maxime în familiile Șirhan și Karadag, în această seară, în noul episod din serialul “Melek”, difuzat la Kanal D.

Familiile Șirhan și Karadag trec prin momente teribile atunci când află că starea de sănătate a lui Melek, postoperatorie, s-a înrăutățit, și numai o minune o mai poate salva pe încercata femeie. În plus, Mahmut trece prin o nouă dramă, atunci când Kadriye va fi operată de urgență, iar sarcina acesteia este în pericol.

Cumali nu mai suportă intrigile pe care le țese cu minuțiozitate soția sa, Zumrut, în ceea ce privește relația lui Omer cu Defne.

Zumrut a mers atât de departe încât a “aranjat” ca Gulșad și Omer să se căsătorească, iar Vildan, de cum a aflat ce a făcut soacra sa, a luat o decizie radicală.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Halil încearcă să-l țină la distanță pe Alpay care face tot posibilul pentru a-și varsa “veninul” asupra familiei Karadag.

Alpay îi da un ultimatum lui Halil, în ceea ce privește înțelegerea dintre ei, iar dacă acesta nu se va ține de promisiune, familiile Karadag și Șirhan vor avea mult de suferit.

Ce îi va cere Omer bunicii sale ca să o ierte pentru greșelile făcute, cum va evolua starea de sănătate a lui Melek, și ce este nevoit să facă Halil, la presiunile lui Alpay, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Melek”, difuzat la Kanal D. 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies