7 semne ca nu poti avea copii! Nu ignora aceste simptome

7 semne ca nu poti avea copii! Nu ignora aceste simptome
7 semne ca nu poti avea copii! Nu ignora aceste simptome

Chiar dacă nu te gândeşti să rămâi însărcinată prea curând, nu ar fi o idee rea să înveţi să depistezi semnele unei posibile probleme cu infertilitatea, care nu sunt atât de rare pe cât ai crede.

1. Ai ciclu prea abundent
Sângerarea menstruală abundentă (menoragie) poate fi un semn al unor probleme de sănătate care cauzează infertilitate. Cel mai adesea, menoragia e cauzată de un dezechilibru hormonal ce are drept rezultat ciclu menstrual fără ovulaţie. După cum probabil ştii, dacă nu ai ovulaţie, nu poţi rămâne însărcinată.

2. Ciclul tău e foarte neregulat
Dacă ciclul întârzie câteva zile nu e o problemă, dar dacă e atât de neregulat încât ai reununţat de mult să-l mai urmăreşti, asta ar putea indica faptul că nu ai ovulaţie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Dieta care te scapa de 10 kilograme in 7 zile! Se tine simplu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies