7 semne timpurii de cancer pe care 90% dintre oameni le ignora!

7 semne timpurii de cancer pe care 90% dintre oameni le ignora!
7 semne timpurii de cancer pe care 90% dintre oameni le ignora!

Corpul uman este conceput astfel incat sa trimita simptome si semnale pentru ca ne spune ca ceva este in neregula. Iata care sunt cele 7 semne la care trebuie sa fii atenta.

1. Neoplasm al pielii- Este un semn de cancer daca este asociat cu noduli la sani si axila, iritatii de origine necunoscuta, aparitia unor ulceratii umede in centrul neoplasmului, o schimbare in forma si dimensiune a unui semn din nastere.

2. Tuse persistenta- Este un semn al unei boli de plamani si trebuie sa te trimita la medic daca este insotita de o pierdere a apetitului, pierdere brusca in greutate sau tuse cu sange.

3. Mancarimi ale pielii- Un neoplasm uterin poate cauza mancarime. De asemenea, cancerului cerebral provoaca mancarimi ale narilor.

4. Schimbari in sistemul digestiv- Poti avea cancer la stomac sau colon daca observi sange in scaun, secretii purulente si defecatie spontana.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Medicul Monica Pop, bolnava de cancer: "Recomand tuturor sa nu stea acasa. Din cei care nu mai sunt in viata 80% au stat acasa" - sfaturi pretioase

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Semne timpurii si ignorate ale celui mai agresiv tip de cancer

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies