Niciodata sa nu mananci aceste alimente pe stomacul gol

Niciodata sa nu mananci aceste alimente pe stomacul gol
Niciodata sa nu mananci aceste alimente pe stomacul gol

Mananci intodeauna ce apuci dimineata? Uite de ce alimente sa te feresti sa le consumi pe stomacul gol! Daca in goana de a ajunge repede la serviciu servesti o cafea, un iaurt sau doar cateva produse de patiserie, opreste-te! Esti departe de ideea de mic dejun sanatos si satios.

Dulciurile la prima ora a diminetii

 

Orice contine zahar daca este consumat pe stomacul gol va favoriza cresterea insulinei, fapt care va solicita mai mult decat este cazul pancreasul existand ulterior riscul aparitiei diabetului zaharat, daca acest obicei il practici zilnic.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Visul tuturor femeilor: să poată slăbi fără să ţină o dietă strictă! A fiert acest amestec şi a scăpat rapid de grăsimea de pe abdomen!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies