10 idei pentru un coș de Paște mai sănătos

idei pentru cosul de paste
10 idei pentru un coș de Paște mai sănătos

Mai sunt doar câteva zile până la sărbătorile pascale. Însă știați ce gustări sănătoase puteți pune în coșul de la Iepuraș?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 10 idei de cadouri mai sănătoase pentru coșul de Paște, chiar și pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

 

Batoane cu fructe

Batoanele cu fructe și nuci care au doar fructe uscate și nuci în realitate. Câteva mini-batoane cu fructe la jumătate de mărime pot fi puse în cos sau în ouă de Paște mai mari.

Acestea se pot face și în casă, însă este destul de dificil. Cu toate acestea, puteți să le achiziționați din comerț, după bunul plac, dar și după ce arome preferați pentru cei mici.

Fructe

Este o idee grozavă să umpleți coșurile de Paște cu fructe precum mere, banane și portocale. Adăuga multă culoare și este o umplutură excelentă. Copiii iubesc fructele pentru că le oferă nutrienți.

În ciuda faptului că puteți crede că acestea nu sunt potrivite pentru un coș de Paște, aflați că cei mici vor fi cu adevărat uimiți și plăcut surprinși, dar fiind faptul că sunt sănătoase, colorate și aceștia obișnuiesc să le consume zi de zi.

Citește și: Rețeta de cozonaci de Paște a Ilenei Sterp: „Împletesc cele două rulouri și pun cozonacul într-o tavă pe care am uns-o cu puțin unt.”

10 idei pentru un coș de Paște mai sănătos[Sursa foto: freepik]

Citește și: Chef Alexandru Sautner dezvăluie greșelile pe care oamenii le fac înainte să pregătească friptura de miel. „Carnea trebuie să fie marinată cu 12 ore înainte.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Oua fierte tari

Copiii pot vopsea ouăle sau să le decoreze după ce au fiert niște ouă puternice.

O ouă colorate sunt o gustare delicioasă și sănătoasă pentru copii. Coloranții naturali pot fi cumpărați sau pot fi făcuți de tine. O idee mult mai bună este și cea în care veți participa împreună cu cei mici, la vopsirea ouălor, pentru că aceștia să le picteze și decoreze exact așa cum își doresc.

Acadele de casă

Recent, au fost descoperite acadele de casă care sunt sănătoase, ceea ce le face o adăugare excelentă la coșul de Paște al oricărui copil.

Miere și zahar de cocos îi îndulcesc. Pentru a obține un gust natural, puteți adăuga uleiuri esențiale. Exista nenumărate rețete pe care le puteți pune în practică, în acest sens, unele mai dificile, însă și altele destul de simple.

cos de paste pentru copii
10 idei pentru un coș de Paște mai sănătos[Sursa foto: freepik]

Popcorn

Putem adăuga floricele de porumb la ouă. Sunt accesibile și plăcute pentru copii. Scoateți floricele într-o oală mare și apoi adăugați ouăle.

Cei mici vor fi încântați să vadă floricele de porumb în ouă.

Autocolante

Autocolantele sunt foarte apreciate de copii. În orice coș de Paște, putem pune autocolante.

paste 2024
10 idei pentru un coș de Paște mai sănătos[Sursa foto: freepik]

Creta de trotuar

Acum că vremea este caldă, petrecem mult timp afară. Întotdeauna căutăm jucării în aer liber. Creta de trotuar este ideală pentru copii și arată minunat într-un coș de Paște.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Carte de colorat și creioane colorate

Pentru un copil mai mic, ar trebui să includeți o carte de colorat cu teme de primăvară sau Paște, împreună cu o cutie mică de creioane colorate. Pentru copiii mai mari, puteți include un jurnal și un stilou cu gel.

paste
10 idei pentru un coș de Paște mai sănătos[Sursa foto: freepik]

Balsam de buze

Copiii iubesc să aibă propriul balsam de buze. Puteți opta pentru o rețetă simplă de balsam de buze de casă, care este făcut din ingrediente naturale și este mult mai puțin costisitor sau îl puteți achiziționa. Puteți umple fiecare coș cu câteva tuburi de balsam de buze.

Sticle cu ulei esențial

Un alt favorit pentru coșurile de Paște este o sticlă cu ulei esențial. Puteți face un amestec sau un parfum vesel de primăvară, sau chiar puteți face o sticlă pentru somn.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

cos de paste
10 idei pentru un coș de Paște mai sănătos[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Rețeta de cozonaci a Ilenei Sterp: „Împletesc cele două rulouri și pun cozonacul într-o tavă pe care am uns-o cu puțin unt.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies