10 lucruri pe care trebuie să le știi despre look-ul clasic. Ce reprezintă și ce piese nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

Ce trebuie să știi despre stilul clasic?
Ce trebuie să știi despre stilul clasic?

Ești adepta stilului clasic și preferi să mergi la sigur cu ținutele tale? Dacă da, atunci trebuie să știi câteva aspecte cu privire la acest look și care sunt piesele vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

Stilul clasic al femeilor a avut ca sursă de inspirație, încă din cele mai vechi timpuri, îmbrăcămintea de afaceri pentru bărbați.

Acest stil vestimentar este potrivit pentru aproape orice fel de ocazie, atunci când vorbim de o cină în oraș cu familia sau partenerul, dar și dacă avem o întâlnire importantă de afaceri, interviu de angajare, fie un eveniment într-o locație distinsă.

Lucruri pe care trebuie să le știi despre look-ul clasic

Citește și: 6 accesorii de care orice femeie are nevoie, indiferent de vârstă

Stil clasic, piese vestimentare de bază
Stil clasic, piese vestimentare de bază[Sursa foto: freepik]

Citește și: Eleganța în haine de iarnă. 9 sfaturi pentru a arăta eleganta și rafinamentul în sezonul rece

Dacă ești adepta stilului vestimentar clasic și nu vrei să dai greș cu o astfel de vestimentație, trebuie să știi câteva lucruri necesare care îl definește.

Hainele potrivite stilului clasic sunt cele croite pe dimensiunile doamnelor care le poartă, fără prea multe elemnte extravagante și cu un tiv îngrijit.

Totodată, obiectele vestimentare pentru acest tip de ținută trebuie să aibă puține detalii, să păstreze particularitatea croielii și să nu iasă în evidență cu aplicații mari.

Culorile neutre  sunt caracteristice acestui stil, iar cele două piese pot fi îmbinate foarte simplu cu o maletă sau o cămașă care să ofere o pată de culoare ținutei.

Persoanele care preferă să adopte acest stil pentru a merge la sigur cu ținuta lor, dar pentru a inspira, totodată, încredere și profesionalism, nu trebuie să ia prețul piperat al obiectelor vestimentare drept un impediment în purtarea lor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Există numeroase magazine fizice, dar și online, care oferă ținute impecabile, potrivite raportului calitate-preț și care să corespundă preferințelor voastre.

Trebuie să știi că stilul clasic evită piesele vestimentare cu multe logo-uri și semne grafice, iar ilustrațiile foarte mari de pe ținută pot plasa articolul într-o altă direcție.

O femeie care adoptă acest stil clasic trebuie să știe și faptul că dacă adoptă o ținută din piese descompletate, materialele celor două articole importante trebuie să fie aceleași sau cel puțin din aceeași categorie.

Nu doar hainele sunt importante atunci când vorbim de stilul clasic, ci și felul cum accesorizăm întreaga apariție, astfel că așa cum vom evita imprimeurile mari, vom încerca să dăm la o parte, de această dată, și accesoriile strălucitoare, colorate sau din mai multe combinații.

Puteți accesoriza foarte ușor cu un set format din cercei, brățară și lanț, având toate aceleași detalii estetice, culoare și formă și care să nu fie de dimensiuni colosale.

Pentru un aspect cât mai îngrijit, asigură-te că ținuta se conformează corpului și că eviți culorile aprinse, care pot fi potrivite altor ocazii.

Piese care nu trebuie să-ți lipsească din garderoba, dacă ești adepta look-ului clasic

Silul clasic, obiecte garderoba
Silul clasic, obiecte garderoba[Sursa foto: freepik]

Doamnele și domnișoarele care adoptă acest stil vestimentar, mai ales la locul de muncă, dar rămân în pană de idei asupra ținutelor și combinațiilor vestimentare, trebuie să știe care sunt elementele de nelipsit din dulapul lor.

Astfel, vom începe cu obiectele vestimentare pentru zilele de birou, iar aici se încadrează seturile compuse din pantaloni/fustă și sacou.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Rochiile midii și maxi, în culori simple, neutre, cu o croială care să pună corpul în evidență, sunt piesele de care ai nevoie pentru sezonul de primăvară-vară, de asemenea, de purtat chiar și la job.

Dacă iubești fustele în detrimentul pantalonilor, atunci poți merge cu încredere pe fustele evazate pe care să le combini foarte ușor cu o cămașă.

Că am povestit și despre cămăși, ei bine, ele cu siguranță nu trebuie să lipsească din dulapul nostru, fiind potrivite atât pentru fuste, cât și pentru pantalonii de costum.

Bluzele și tricourile, de asemenea, sunt elemente principale pentru o ținută clasică.

Când vine vorba de material, atunci poți opta pentru piese vestimentare din satin, in sau lână tropicală și nu ne putem termina cumpărăturile fără să știm și asupra culorilor cărora ne oprim, așa că pentru sezonul cald vei avea nevoie de culori neutre, cum ar fi: alb, negru, gri, bej, maro, verde măsliniu și bleumarin.

Când vine vorba de sezonul rece, ținutele tale trebuie să fie formate din piese de culori calde, în funcție de preferințe tale. Tot pentru sezonul rece vei avea nevoie în garderobă de palton, trenci, cardigan, malete, cămăși și bluze.

Acum, că știi toate detaliile cu privire la stilul clasic, evită greșelile și bucură-te de combinațiile care să îți ofere încredere pe tot parcursul zilei.

Silul clasic, greșeli de evitat
Silul clasic, greșeli de evitat[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Eleganța în haine de iarnă. 9 sfaturi pentru a arăta eleganta și rafinamentul în sezonul rece

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies