10 modele de unghii albastre, pentru sezonul de primăvară

modele de unghii pentru primavara
10 modele de unghii albastre, pentru sezonul de primăvară

Există nenumărate modele de unghii pe care le puteți aborda în acest sezon de primăvară. Insă știați care sunt modelele albastre pe care le puteți încerca?

Aflați din rândurile următoare, care sunt cele 10 modele de unghii albastre, pe care le puteți purta cu succes în acest sezon de primăvară.

 

Model de unghii negre cu reflexie albastră

Un prim model de luat în seamă pentru acest sezon de primăvară, în special dacă vă doriți ca acestea să fie cu oja albastră, ar trebui să-l încercați pe cel cu oja neagră care deține o reflexie albastră.

Acest model este cu totul și cu totul deosebit și în tendințe în acest sezon și în acest an, dat fiind faptul că puteți purta culoarea preferată, însă puțin mascată astfel încât să aveți un model unic.

Citește și: 10 modele de unghii pe care trebuie să le încercați în această primăvară

10 modele de unghii albastre, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Citește și: Design unghii de primăvară. 13 modele de unghii îndrăznețe și pline de culoare pentru a îmbrățișa sezonul nou

Model de unghii albastre cu flori

Un alt model de luat în seamă este și cel în care veți alege o nuanță preferată de albastru, care se va aplica pe toate unghiile, iar în funcție de alegerea dorită, puteți selecta doua sau mai multe unghii, pe care să aplicați ulterior un șablon cu flori. Este necesar ca după ce oja s-a uscat și v-ați asigurat că modelul este intact, să aplicați deasupra un strat de lac transparent pentru mai multă strălucire.

10 modele de unghii albastre, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii în degrade cu aplicații

Un alt model potrivit pentru acest sezon de primăvară este reprezentat și de modelul de grade, realizat utilizând 2 nuanțe diferite de oja albastră, una mai deschisă și una mai închisă, aplicând pe care doriți prima, pentru ca ulterior pe cea de a doua să o aplicați pe un burețel și să tapetați unghia, pentru a se forma modelul de degrade.

Deasupra modelului realizat, puteți adăuga câteva aplicații aurii sau argintii în funcție de alegerea dorită, dar și câteva puncte albastre, pentru a evidenția mai mult acest model.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

modele de unghii degrade
10 modele de unghii albastre, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii denim cu flori pictate

Un model foarte interesant pentru acest sezon de primăvară este reprezentat și de cel cu oja asemănătoare cu denimul, oja albastră de o nuanță mai închisă, aplicată pe toate unghiile, iar deasupra acestora, vom stropi din loc

în loc cu ojă de o nuanță mai deschisă de albastru, pentru a forma acest model de denim. Atenție ca în tot acest moment să aplicați pe marginea unghiei o ojă specială pe care mai apoi o veți îndepărta. Deasupra unghiilor, puteți picta câteva flori primăvăratice, exact așa cum puteți și vă doriți, astfel încât modelul la final să aibă strălucirea necesară.

unghii de primavara
10 modele de unghii albastre, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii în diferite nuanțe de albastru și nude

In cazul în care vă doriți să aveți mai multe nuanțe de albastru pe unghii, puteți să alegeți oja, pentru ca ulterior în funcție de alegerea dorită să începeți să aplicați oja respectivă, pe unghii, făcând la alegere modele utilizând nuanțe mai închise sau mai deschise de albastru, pentru ca la final unghiile să aibă un aspect diferit. Puteți alege ca pe anumite unghii să păstrați o nuanță de nude, în funcție de preferințe.

10 modele de unghii albastre, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii albastre cu linii aurii

In cazul în care vă doriți ca modelul de unghii să fie ceva mai strălucitor și să aibă un element diferit, puteți să alegeți o anumită ojă albastră dorită, pe care o veți aplica pe toate unghiile, iar după ce aceasta se va usca veți aplica și un strat de lac transparent pentru o strălucire aparte. Deasupra, la final, puteți trasa câteva linii aurii sau în cazul în care vă doriți puteți atașa chiar câteva aplicații de linii aurii, în funcție de ceea ce aveți la dispoziție.

10 modele de unghii albastre, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii albastre și cu flori albe

Un contrast reușit și primăvăratic este cel reprezentat de oja albastră la care veți adăuga câteva flori albe. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți nuanța de albastru dorită astfel încât să se potrivească cu florile albastre pe care le veți adăuga ulterior, oja pe care o veți aplica pe toate unghiile, pentru ca ulterior să începeți să pictați sau să adăugați folosind șablonul, câteva modele de flori albe, așa cum vă doriți.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

modele d eunghii cu flori
10 modele de unghii albastre, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii degrade cu flori

In egală măsură, puteți alege să faceți un model de unghii simple sau în degrade, la care să adăugați aplicații florale. Pentru un prim strat, puteți aplica o ojă nude, pentru ca ulterior să alegeți o nuanță închisă de albastru cu sclipici pe care să o tapotați pe un burețel și să o aplicați pe unghie în zona dorită. Pe margine trebuie să aplicați neapărat ojă pe care ulterior să o îndepărtați. Astfel se va crea un model de grade, pe care veți pune și câteva aplicații florale sau modele utilizând șablonul, așa cum vă doriți.

modele de unghii albastre
10 modele de unghii albastre, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii în dungi colorate

Modelul care primează în acest caz este cel de linii colorate, mai groase sau mai subțiri, în culori diferite. Culoarea principală este cea de albastru, în diferite nuanțe, care se va aplica pe unghii, pentru ca ulterior să alegeți alte nuanțe care să se potrivească cu albastru, printre care se află și galben, alb și roz, pe care le veți aplica pe câteva linii, astfel încât ulterior să le puneți pe unghie pentru a se forma modelul respectiv. Puteți adăuga în plus și câteva puncte colorate pentru a completa modelul, dar și un strat de lac la final.

10 modele de unghii albastre, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii albe cu pete colorate

Nu în ultimul rând, un alt model de luat în seamă pentru acest sezon de primăvară este reprezentat și de unghiile albe, la care puteți adăuga câteva pete colorate. Imediat după ce ați aplicat stratul alb pe toate unghiile, veți începe să formați din loc în loc așa cum vă doriți câte colorate, cu ajutorul burețelului, fie că este vorba despre albastru, galben sau roz. La final, puteți pune și câteva puncte negre în anumite zone ale unghiilor, pentru un plus de aspect.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

10 modele de unghii albastre, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

10 idei de unghii în nuanțe pastel, pentru sezonul de primăvară

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies