Design unghii de primăvară. 13 modele de unghii îndrăznețe și pline de culoare pentru a îmbrățișa sezonul nou

design unghii de primavara
Design unghii de primăvară

Primăvara anului 2024, vine cu nenumărate modele, în ceea ce privește manichiura. Însă știați care sunt cele care vor atrage atenția instantaneu?

Aflați din rândurile următoare, care sunt cele 13 modele de unghii, pline de culoare, pe care le puteți alege pentru acest sezon de primăvară.

 

Modele de unghii cu nuanțe alternative

Aceste modele de unghii pentru primăvara anului 2024 se pot descrie ca fiind o mână plină de culoare, dat fiind faptul că diversele modele alternează nuanțe distincte din aceeași familie de culori sau nuanțe cu totul și cu totul diferite, specifice sezonului de primăvară, astfel încât combinația finală să fie personalizată și să aibă un aspect

proaspăt și plăcut.

Combină roșu, galben, albastru și mov

Un prim model de luat în seamă pentru primăvara anului 2024, este cel cu nuanțe alternative, acolo unde alegem nuanțe primare, intense, astfel încât să se potrivească atât cu anotimpul, cât și cu personalitatea noastră. În cazul de față, putem alege să facem oricare 2 degete cu o ojă roșie, urmând să completăm modelul cu ojă albastră, galbenă, respectiv mov.

Citește și: 7 beneficii uimitoare ale manichiurii cu ulei fierbinte

modele de unghii pentru primavara
Design unghii de primăvară[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce culori de oja se poartă în 2024. Idei de manichiură la modă pentru toate gusturile

Combină nuanțe pastelate (galben, verde, mov, turcoaz, roz) cu nuanțe mai închise (albastru, mov, verde, galben)

Un alt model de luat în calcul pentru acest sezon de primăvară 2024, este reprezentat și de nuanțele diferite, închise sau pastelate, adăugate la mâini diferite.

Astfel, în funcție de alegerea făcută în ceea ce privește nuanțele, putem alege un deget care se reprezintă legătura în acest model diferit, pe care vom adăuga ojă galbenă, pastelată, urmând ca ulterior, la o mână să adăugăm în continuare nuanțe pastelate, precum verde, mov, turcoaz și roz, iar la cealaltă mână, să alegem nuanțe închise, precum galben, verde, mov și albastru, în cele din urmă, creând un model inedit și primăvăratic, din toate punctele de vedere.

unghii 2024
Design unghii de primăvară[Sursa foto: freepik]

Combină culori primare, diferite ca nuanță (roșu, portocaliu, galben, verde și albastru)

La acest model, putem observa o diferență de nuanțe, în comparație cu celelalte modele menționate, alegând ca modelul să urmeze totuși un curs, bazându-ne pe culorile primare, chiar dacă unele nuanțe sunt puțin mai deschise, iar altele mai închise. Indiferent de alegerea făcută, important este ca acest model să dețină pe fiecare deget, câte o culoare diferită.

Odată ce am ales ordinea, ne vom putea bucura de o manichiură cu roșu, portocaliu, galben, verde și albastru, peste care vom adăuga și un lac transparent.

Design unghii de primăvară[Sursa foto: freepik]

Combină galben cu albastru, dar și nuanțe pastelate

Nu în ultimul rând, în cazul în care vă doriți să alegeți un model de unghii cu nuanțe alternative, puteți 8-a pentru combinarea nuanțe de albastru cu galben, acolo unde fie veți alterna și la ordinea lor, fie veți alege anumite degete la rând, pe care să le faceți cu aceeași culoare.

Cu siguranță modelul ales este unul primăvăratic, nuanțele fiind deschise și asemănate cu florile dintr-o grădină minunată de primăvară, iar în cazul în care vă doriți să păstrați aceste nuanțe, însă fără să le combinați, puteți alege un model de unghii simplu, la care să faceți toate unghiile albastre, însă de o nuanță mai deschisă, fie cu ojă lucioasă, fie cu ojă mată, în funcție de preferințe. În egală măsură, în cazul în care optați pentru toate unghiile galbene, puteți adăuga un plus de culoare și aspect, făcând un model french.
Nu în ultimul rând, dacă vă doriți să purtați pe unghii atât galben, albastru, cât și roz și verde, puteți alege și o nuanță mai pastelată, însă acolo unde nuanțele să alterneze, la fiecare deget în parte, urmând ca la final, să aveți într-un singur loc, toate culorile primăverii.

Design unghii de primăvară[Sursa foto: freepik]

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Modele de unghii french actualizate

Aceste modele de unghii pentru primăvara anului 2024 revin cu forțe proaspete, însă într-o formă puțin mai diferită, atât în ceea ce privește nuanțele utilizate, cât și forma unghiei, în funcție de modelul ales. Cu toate acestea, păstrând clasicul model de french, vom obține vârfuri fine, abia vizibile, astfel încât la final, atât unghiile, cât și mâinile noastre, vor arăta extrem de bine.

Combină un lac simplu cu nuanțe colorate diferite, ca model french

Un prim model de luat în seamă pentru primăvara anului 2024, este cel în care ne păstrăm forma inițială a unghiei, aplicând un lac simplu, pentru început, urmând ca modelul french să fie realizat nu cu o nuanță clasică de alb, ci mai degrabă cu nuanțe diferite, colorate, iar în funcție de alegerea dorită, puteți opta pentru un amestec de culori, printre care se află și albastru, roz, turcoaz, galben și portocaliu. Acest model se realizează cu linii fine aplicate în funcție de grosimea dorită, astfel încât, la final, să obținem un model actualizat, păstrând totuși clasicul french.

Design unghii de primăvară[Sursa foto: freepik]

Combină un lac simplu cu 2 nuanțe vibrante, ca model french

Un alt model de luat în seamă pentru acest sezon de primăvară, este cel reprezentat de o formă diferită a unghiei în acest caz, mai exact cel migdală, acolo unde unghiile noastre sunt puțin mai alungite decât de obicei, urmând ca modelul french realizat, să înceapă tot cu un strat de lac simplu aplicat, urmând să ne alegem 2 nuanțe vibrante, în funcție de propriile preferințe, fie că este vorba despre o combinație de roșu galben, verde cu albastru, roșu cu portocaliu și așa mai departe, dat fiind faptul că o nuanță se va aplica deget sau în mână, iar ce nuanță, pe degetele de la cealaltă mână. Cu linii fine, vom aplica un model mai alungit de french, cu nuanțele dorite, însă de această dată, grosimea va fi una diferită, începând din lateralele unde-i un strat mai fin, urmând să devină mai gros, odată ce ne apropiem de vârful unghiei. Bineînțeles că la final, vom adăuga un alt strat în plus de lac, pentru a adăuga un plus de strălucire modelului primăvăratic.

Design unghii de primăvară[Sursa foto: freepik]

Combină un lac simplu cu nuanțe colorate diferite, ca model french si o linie fină

Nu în ultimul rând, în cazul în care vă doriți să alegeți un model de unghii french actualizate, puteți opta și pentru o formă diferită a unghiilor, mai exact cea pătrată, alegând de asemenea nuanțe diferite pentru fiecare unghie în parte, iar dat fiind faptul că vorbim despre un model de unghii pentru sezonul de primăvară, puteți alege nuanțe de roșu, portocaliu, galben, albastru și mov, pe care le veți aplica peste un strat de lac, însă nu în totalitate ca un model french, ci doar începând dintr-o parte, o prin modelul spre vârful unghiei. Se va aplica prima dată un strat mai intens de culoare spre vârf, iar ulterior, vom trasa o linie fină asemănătoare cu nuanța utilizată, însă mai pastelată, dedesubtul acesteia. Bineînțeles că pentru un ultim pas de strălucire, vom mai adăuga încă un strat de lac, deasupra.

unghii de primavara
Design unghii de primăvară[Sursa foto: freepik]

 

Modele de unghii cu aplicații

Aceste modele de unghii pentru primăvara anului 2024, vor aduce combinații inedite, atât în ceea ce privește nuanțele alese, cât și aplicațiile, care ne ajută să dăm viață oricărui model ales. În funcție de preferințe, nuanțele alese pot varia între mov, verde, roșu, galben sau albastru, iar bineînțeles că aplicațiile se pot alege în funcție de propria alegere, însă dat fiind faptul că vorbim despre o manichiură pentru primăvară, cu siguranță majoritatea modelelor alese vor avea în prim plan flori sau frunze sau diverse astfel de detalii.

combină o nuanță închisă sau pastelată cu aplicații florale, strălucitoare sau de forme diferite

Un prim model de luat în seamă pentru primăvara anului 2024, este cel care se axează în principal pe aplicațiile florale, adăugate peste nuanțe închise, de cele mai multe ori, însă și pe cele mai pastelate, în funcție de modelul ales. Astfel, putem opta pentru o oja mov cu sclipici, aplicată pe toate unghiile, mai puțin pe degetul inelar, acolo unde vom adăuga o nuanță mai deschisă de mov, tot cu sclipici, aplicând ulterior și un model floral, realizat cu mare atenție. În cazul în care ne dorim ca nuanța de bază să fie una pastelată, putem opta pentru o nuanță de verde, alegând să fie aplicată pe toate degetele, mai puțin pe cel inelar, acolo unde deasupra, vom aplica o linie de o altă nuanță, peste care vom avea un model discret de frunze. În cazul în care vă doriți să abordați un model de unghii clasic, puteți alege o nuanță vibrantă sau mai închisă de roșu, cu care nu veți da greș niciodată. Cu toate acestea, dacă vă doriți să optați pentru un model cu totul și cu totul unic, puteți aplica pe toate unghiile o nuanță închisă de verde, mov sau oricare alta, peste care veți pune aplicații strălucitoare, sub diverse forme.

Design unghii de primăvară[Sursa foto: freepik]

Combină nuanțe vibrante ca bază, cu mici detalii

Un alt model de luat în seamă, în cazul în care nu vă doriți să aveți diverse aplicații florale sau strălucitoare pe unghii, este reprezentat și de păstrarea unei singure nuanțe pe ambele mâini, fie că este vorba despre galben, albastru sau roșu, forma unghiilor fiind diferită, pentru un plus de stil, însă în egală măsură, puteți opta și pentru un model de unghii cu o nuanță vibrantă, de exemplu galben, la care veți face și un model french clasic. O altă idee în acest sens, este reprezentată și de unghiile de tip migdală, pe care veți aplica, ca bază, o nuanță de alb perlată, iar ulterior vom forma tot un model french, însă de această dată mai actualizat, cu nuanțe și texturi diferite, de roșu.

Design unghii de primăvară[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Combină nuanțe strălucitoare și mate, cu mici detalii de forme diferite

Nu în ultimul rând, în cazul în care vă doriți să alegeți un model de unghii cu aplicații, puteți începe prin a alege nuanțele de bază, iar dat fiind faptul că vorbim despre un model de primăvară, puteți alege o combinație de alb, albastru și roz sau alte astfel de nuanțe, fie ojă mată sau strălucitoare, pe care o veți aplica ca prim strat. Ulterior, pe un anumit deget, ales în funcție de preferințe, veți pune și câteva aplicații, de diferite forme, fie rotunde, pătrate sau altele, de preferat alese în concordanță cu nuanțele modelului de unghii ales inițial, pe care le veți așeza exact așa cum vă doriți, creând la final un model cu totul și cu totul unic.

Design unghii de primăvară[Sursa foto: freepik]

 

Modele de unghii cu printuri colorate

Aceste modele de unghii pentru primăvara anului 2024 subliniază în special aducerea culorilor în prim plan, însă într-o formă unică, alegând dintr-o varietate de culori și modele, aplicate în detaliu și cu mare atenție. Acest model vă va ajuta să ieșiți în evidență, cu siguranță, încântând orice privire, fiind potrivit pentru a se adapta, în funcție de propriile preferințe.

Combină unghiile albe cu printuri colorate

Un prim model de luat în seamă pentru primăvara anului 2024, este cel în care se pune accent pe printurile simple, cu forme diferite, nuanțe diferite, și detalii bine puse la punct. De aceasta data, puteți alege ca baza modelului să fie o nuanță albă simplă, aplicată în mai multe straturi, dacă este nevoie, urmând ca ulterior să alegeți culorile dorite, atunci când vine vorba despre printurile pe care urmează să le realizați. Dat fiind faptul că vorbim despre un model pentru primăvară, puteți alege nuanțe de galben, roz, turcoaz, portocaliu și albastru, însă bineînțeles că rămâne la propria alegere. Tot ce trebuie să faceți la acest model este să începeți să creați cu linii fine, câteva forme dreptunghiulare sau pătrate, în diverse locuri ale unghiei, urmând ca ulterior să umpleți formele complet. Fiecare formă în parte, va avea ulterior linii fine, negre de această dată, pentru a sublinia mai bine marginile, dar și interiorul acestora. Deasupra vom adăuga și un strat de lac transparent, pentru a pune în valoare mai bine printul realizat.

Design unghii de primăvară[Sursa foto: freepik]

Combină unghiile albe cu printuri pastelate

Un alt model de luat în seamă atunci când vă doriți să aplicați pe unghii printuri de diferite forme, îl puteți lua în calcul și pe cel cu nuanțe pastelate. De această dată, se va păstra nuanța de bază, mai exact alb, pentru ca ulterior, să ne alegem, în funcție de preferințe, culorile pastelate pe care dorim să le adăugăm pe unghii. În cazul în care nu nu ne dorim să ieșim atât de mult în evidență și să alegem culori prea stridente, putem opta pentru nuanțele pastelate, de verde și galben, urmând să adăugăm un accent de negru. Astfel, începem să formăm cu linii fine, prima dată, forme dreptunghiulare sau pătrate folosind verde pastel, deasupra vom adăuga o altă formă folosind galben pastel, iar nu în ultimul rând, vom adăuga și câteva accente de diferite forme de negru. Important este că înainte de fiecare adăugare de nuanță, să așteptăm să se usuce foarte bine stratul adăugat precedent. Nu trebuie să uităm nici de lacul transparent aplicat ca ultim pas, pentru a ne asigura că modelul devine unul pus în evidență.

Design unghii de primăvară[Sursa foto: freepik]

 

Model de unghii unicorn

Acest model de unghii pentru primăvara anului 2024, cu siguranță vă va scoate în evidență manichiura, nuanțele alese fiind cu totul și cu totul vibrante, iar în egală măsură și strălucitoare, la propriu și la figurat. Culorile alese sunt în tendințe indiferent de alegerea făcută, iar dat fiind faptul că vorbim despre un sezon de primăvară, nuanțele electrizante se vor asemăna cu adierea primăvăratică de vânt dintr-o grădină plină cu flori.

Astfel, acest model se poate realiza destul de ușor, fie că ne dorim să aplicăm o singură ojă, sau atât ojă, cât și sclipici ulterior. Tot ce trebuie să facem, este să ne alegem nuanțele dorite, în funcție de preferințe, de exemplu albastru, roz, mov, verde și galben, strat pe care îl vom aplica direct pe unghii, o culoare diferită, pe un deget diferit, în cazul în care ați ales direct o ojă care să aibă în compoziția sa sclipici. În caz contrar, veți aplica o ojă simplă în aceste nuanțe, pe fiecare deget în parte, iar ulterior deasupra, veți tapeta cu o pensulă specială, și puțin sclipici, astfel încât să obțineți acest efect de unicorn.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

unghii primavara 2024
Design unghii de primăvară[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce culori de oja se poartă în 2024. Idei de manichiură la modă pentru toate gusturile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies